Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasankakaskankaa

Dziewczyny ile ja zjadłam tych kalori mniej wiecej?moze któraś wie?pliss

Polecane posty

Gość buahaha owoce tez maja kalorie

Gość jaka prowokacja
żal mi was ..same prowokujecie

Gość no maja kalorie przecież
wiadomo:O Ale trzeba je jeść, bo mają witaminy i błonnik, w przeciwieństwie do majonezu, kołku:o🖐️

Gość --po przez pryzmat zdrowia--
3 kromki z szynka i majonezem oraz serem zóltym - jak nic ~500 kcal miske uszek z barszczem - co najmniej - ~600 kcal salatka z majonezemi - ~500 kcal 3 kromki z serem i szynką - ~500 kcal tylko nie pisz, że prawdziwy majonez (nie light). czy wiesz ze łyżeczka tej pyszności ma 90kcal:D jesz jak, za przeproszeniem krówka, ty czy aby napewno jesteś na diecie??

Gość gość
Jaki żart :D zjadłaś około 2100 kcal,

Gość gość
Nie wierzę, że ktoś woli odpalić kafeterię, założyć nowy temat i zawracać gitarę innym a potem jeszcze czekać na odpowiedź niż sobie wygooglać kaloryczność i podstawowe informacje o produktach. Ciężko mi też uwierzyć, że można nie interesować się etykietką produktu, który się wkłada do japy. Albo macie po trzynaście lat albo trolujecie. Nie wierzę.

Nie rozumiem jednej rzeczy - skoro liczysz kalorię to dlaczego nie zabrałaś się do tego w miarę profesjonalnie? Kup sobie jakąś wagę kuchenną (koszt ok. 50 zł), zaloguj się na jakimś serwisie np. www.dieta.pl (są też inne) albo załóż sobie dziennik spożywanych kcal. Zanim coś zjesz to zważ ile tego jest i spójrz na kaloryczność (w internecie jest mnóstwo dostępnych tabeli kaloryczności produktów) - wtedy będziesz miała obraz ile tak naprawdę zjadasz. Wszelkie miary na oko nie są dobre - np. kromka kromce nie równa (nie wspomnę, że ludzie mają tendencję do zaniżania ilości zjadanych posiłków), no i przydałoby się trochę ruchu, bo dieta to tylko połowa sukcesu.