Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oicture

7,8 dzien cyklu. Mozliwe? Pomozecie??

Polecane posty

Gość oicture

Dziewczyny ma problem,albowiem przezylam sowj pierwszy raz z chlopakiem on(21lat ja 18) I teraz obawiam sie czego obawia sie wiekszosc dziewczyn.Pozwolcie ze postaram sie krotko opisac moj przypadek: Bylo to 7 dnia cyklu kiedy jeszcze mialam lekkie plamienie i nastepnie 8 dnia cyklu. Kochalismy sie z prezerwatywatywami Durex extra safe z ktorymi jak pozniej sprawdzalismy wszystko bylo ok,ale gdzies na jakies cyba dziwnej stronie przeczyatalam, ze plemniki przedostaja sie przez prezerwatywy i teraz sie bardzo boje ze moglam zajsc w ciaze, teraz jestem w 13 dc i jak narazie temperatura nie wskazuje zeby juz byla owulacja i tez nie mialam bolu owulacyjnego. Prosze wypowiedzcie sie... czekam Moze sa jakies bardziej doswiadczone z prezerwatywami i moglyby mi cos na ten temat powiedziec.

Gość kobieto jak plemniki
moga przejsc przez gume?Przegryzą? No zastanów sie sama.

Gość Annnkkka
do kobieto jak plemniki: to jest możliwe a jeśli nie wiesz to radzę poczytać fachową literaturę, bo nie masz chyba o tym pojęcia. A w sprawie pytania, tak jest to możliwe. prezerwatywy mają mikro pory (dzięki temu mogą się tak rozciągać),to zdarza się straszliwie rzadko, więc raczej mało prawdopodobne, że mogłabyś być w ciąży, bo z tego co mówisz nie miałaś owulacji, co widziałabyś po ciągliwym śluzie. Spokojnie napewno nie jesteś w ciąży. pozdrawiam

Spokojna twoja rozczochrana :) dwa lata jade na prezerwatywach, w płodne, nie płodne i jeszcze się nie rozmnożyliśmy :) Panikujesz bo to twoj pierwszy raz ale GWARANTUJE że nie będziesz w ciąży (wnioskując z opisu ) :)

to chyba na jakimś kościelnym forum przeczytałyście o tych \"mikro porach\" :-) Nie martw sie dziewczyno - jeśli prezerwatywa nie zsunęła się, ani nie pękła, to nie tym razem będzie dzidziuś. Więc głowa do góry

Gość Annnkkka
nie moja kochana z badań naukowych

Gość Annnkkka
zupełnie nie związanych z kościołem przeprowadzonych w USA

Gość Annnkkka
to lepiej ty się doinformuj, a to że one są nie zmienia faktu ze mają jakies 80 procent skuteczności i ta dziewczyna raczej napewno nie jest w ciąży

dziecko - idź słupki odrabiać zamiast głupstwa tu wypisywać... Mają mniejszą pewność niz tabletki ponieważ potrafią się zsunąć albo pęknąć w trakcie, a nie dlatego, że mają jakieś otworki. Jeśli chronią również przed zarazkami AIDS, to jakim cudem wiekszy od zarazka plemnik by sie przedostał, co? Nie wiesz - to sie doinformuj, zamiast innym kit wciskać

Gość pewnie ten uniwersytet
ktory obala teorie DArwina

Gość Annnkkka
jak byś nie była idiotką to byś wiedziała, że przed hiv taż nie bronią na 100% przeczytaj chociążby na opakowaniu prezerwatyw, albo zapytaj się swojego ginekologa. i nie obrażaj mnie takimi stwierdzeniami bo w odróżnieniu od Ciebie wiem co mówię

Gość Annnkkka
i wcale nie jestem jakąś małolatą, bo mam dwadzieścia parę lat

Gość eff6
po czesci zgadzam sie z jedna pania i z druga ,ale anka ja juz sie naczytalam i nadowiadywalam o tym wszystkim bardzo duzo i powiem tyle ze glowka plemnika rzeczywiscie jest mniejsza od mikroporow w prezerwtywie,ale zwaz na to,ze plemniki aby sie poruszac potrzebuja plynu w ktorym sa wydalane z czlonka ,wiec wraz z tym plynem nie przejada przez mokropory...

Gość Annnkkka
tak wiem mi tylko chodzi o fakt negowany przez tą laskę o ich nieistnieniu

Gość Annnkkka
dzięki że ktoś wrescie się włączył

Gość Annnkkka
jest możliwość jęśli dostaną się do śluzu, który pomoże im się przedostać przez pochwę

Gość Annnkkka
podobno sporadycznie rzadkie ale możliwe, w skali perla ( nie pamiętam jak się to pisze) jast to szacowane na jakieś 15 punktów

Gość oicture
czyli, ze 15 dziewczyn na 100 zaszlo w ciaze stosujac prezerwatywy z ktorymi nic sie nie stal nie pekly ani sie nie zsunely?? tak??

Gość Annnkkka
nie do końca muszą być spełnione inne warunki, typu płodny śluz plemniki muszą się przedostać, być wyjątkowo rzywotne itp.

Gość Annnkkka
a ty napewno nie jesteś w ciąży spokojnie, ja sama stosuję po odstawieniu tabletek bo chcemy starać się o dziecko ale lekarz kazał nam poczekać z tym jakieś pół roku, żeby organizm się oczyścił i nie jestem w ciąży

Gość oicture
a stosujesz tez w dni plodne ,bo ja tego sie najbardziej boje w dni plodne dla pewnosci juz sobie powiedzialam ze nie bede sie kochala...poczekam te 24 godziny po owulacji i dopiero wtedy a ze juz od dluzszego czasu obserwuje moje cykle to potrafie wyznaczyc dzien owulacji

Gość Annnkkka
też spokojnie, jeśli to ma cię uspokoić, to tak zrób, ale nie musisz. Znam ludzi, którzy pół zycia jadą na gumkach i nic. To nie jest reguła. Naprawdę ni schizuj się, nie ma sensu. Pory są ale zajście w ciążę (oprócz pęknięcia i zsumnięcia) jest rzadkie.

Gość oicture
Tak w ogole jak juz pytam to zapytam tak profilaktycznie o jeszcze jedno.... Ile zyja plemniki?? bo z roznymi opiniami sie spotkalam

Gość Annnkkka
zależy w którym miejscu od kilku do 48 godzin

Gość oicture
nieee...bo ja juz pisze 'czarne scenariusze' i tak sobie pomyslalam ,ze jakny jakas mala ilosc plemnikow przedostala sie przez ta prezerwatywe to ile moglaby przezyc ?? dziekuje za Twoja pomoc

Gość Annnkkka
nie ma za co trzeba uważać jednak z kim się gada bo niektórzy sobie jaja robią. odpowiedziałam ci poważnie, ale naprawdę spokojnie, nie pisz rzadnych czarnych scenariuszy tylko ciesz się miłością ze swym ukochanym papatki

Gość oicture
czyli moze przezyc 48 godzin?? sorry, ze tak dopytuje

Gość Annnkkka
w zajebistych warunkach, normalnych do 24

Gość oicture
tak malo?? ja to spotykalam sie z opinia,ze nawet 7 dni hmm...