Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kłamie w żywe oczy

wszystko ok, oprócz jednego...

Polecane posty

Gość Kłamie w żywe oczy

dostalam zdjęcia z Sylwestra, jest ok, ładne mam włosy, ładny makijaż, fajne ciuchy, ładnie się usmiecham... wszystko niby ok, tylko zęby.. niestety, nie sa snieżnobiałe.. To delikatnie powiedziane. Załamałam sie, może macie jakies rady...? help!

Gość Kłamie w żywe oczy
plisss

Gość Kłamie w żywe oczy
chodzi mi o to że z wszystkiego jestem zadowolona na tych zdjęciach, ale moje zeby nie odbijaja sie bielą od szminki..... uch! Tragedia!

Gość meerci
własnie ze proszek do pieczenia:)

po pierwsze zęby też mają swą naturalną barwę - jeśli już Ci takie urosły (musisz wrócić pamięcią wstecz) to niewiele da się z tym zrobić (chociaż wybielenia dałoby jakiś tam efekt, ale na pewno nie śnieżnobiały po drugie jeśli Ci zęby poszarzały -to pasty wybielające -idź do dentysty i usuń kamień (wtenczas też robią się trochę jaśniejsze, a poza tym, fajne uczucie w buzi :D ) 🖐️

Gość idz do dentysty
niech ci je wybieli. Takich domowych sposobow bym nie radzila. A tak na zaraz to moze twoja szminka jest za ciemna

Gość cafe russo
Jeśli masz żółtawy odcień zębów, nie powinnaś podkreślać tego koloru brązową lub żółtą tonacją pomadki. Optycznie wybielają zęby czerwone pomadki :D

Gość Kłamie w żywe oczy
no, mialam czerwona, ale i tak widac że nie bardzo......

Gość cafe russo
wybiel ząbki w photoshopie:* zdjecia beda sliczne:) a od teraz zacznij dbac o ich odcien:) moze wybierz sie wlasnie na "piaskowanie" - usuwanie osadu a potem jakies profesjonalne wybielanie?:) http://serwisy.gazeta.pl/zdrowie/1,51167,328932.html