Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cieszmy się sexem

Czemu cnotki próbują robić ołtarz z seksualności i wmawiają, że sex to z miłości

Polecane posty

Gość Cieszmy się sexem

Miłość to miłość, a sex to sex!

Gość Cieszmy się sexem
Tylko zacofani ludzie twierdzą, że sex to wolno uprawiać tylko z miłości.

Gość beeeatkka
napewno nie byles nigdy zakochany... ja nie potrafilabym tego tak oddzielic ... jak mozna robic to z kims kogo sie nie kocha.. wiem ze mnustwo ludzi tak robi ale mi sie to w glowie nie miesci.......

Gość beeeatkka
po prostu bym sie brzydzila i juz !!!!!!1

wiesz to chyba nie o to chodzi...kazdy ma na to inny poglad...blad lezy w braku tolerancji u jednej i drugiej strony zarowno tej mowiacej o sexie dla sexu jak i tej utozsamiajacej sex z miloscia. po prostu dajmy sobie spokoj nawzajem :)

Gość rio-rita
jedni lubią seks dla seksu, a inni tylko z miłości :)

Gość mądry
To wcale nie śa 2 strony ... jest tylko jedna ta co kocha i to robi albo ta co chociarz zna jakiś czas to tak a taka co niezna wogóle idzesz na dyskotetke.. domówke itp i odrazu to robi to to jest kurwa społeczna niczym nie rózniąca się d tej w telewizji czy też .. w burdelach Mówmy po imieniu tak samo taki typ to ... kurwa męska która zalicza... zero w głowie.. wszystko w majtach..

Gość beeeatkka
ale to nie ja zalozylam ten temat ktory sam prowokuje do takiej wypowiedzi... nie mam zamiaru wyzywac ludzi ktorzy robia to bez milosci... niech sobie robia co chca nie wydaje mi sie jednak ze sa naprawde z tego powodu szczesliwi.. chociaz roznie pewnie bywa.... ale autor tego tematu NIECH NIE ZADAJE TAKICH PRYMITYWNYCH PYTAN trudno jak nie rozumiesz tego to twoj problem

ale nie mozna ludziom zabronic uprawiania sexu,bo przyniosloby to zupelnie inny skutek ja nie zmuszam nikogo do podazania moja droga,nikomu nie nakaze sexu z milosci,jako jej spelnienia... tak samo i nikt nie zmieni mnie i nie nakaze uprawiania sexu jako sportu. musisz sie pogodzic /mądry/ ze tak byloby najuczciwiej

Gość ja mam tak samo....
Nikt nie mówi, ze cos wolno a cos nie wolno:o Ale mnie nie ciekawią inni ludzie, nie mam obsesji na punkcie swojego ciała, inni wydaja mi się tylko ludźmi, biologicznym przypadkiem, osobnikiem danego gatunku i nawet zuełnie szczerze mogę powiedzieć, że NIGDY nie interesowałam się jakimiś obcymi facetami, nie oglądałam się za nikim na ulicy i nie oceniam wyglądu facetów, bo mnie to nie interesuje. Dopiero jak kogoś poznam, chociaż minimalnie, pogadam z nim, zamienie parę słów, to myślę jak wygląda. Nie mogłabym się kochac z obcym człowiekiem, a raczej PIEPRZYĆ. Bo... nie:) Nie mam na to ochoty. Nie jest to dlka mnie atrakcyjna wizja. Nie wyobrażam sobie tego. i moze za bardzo sie szanuję, żeby zrobić z mojego ciała przedmiot do zabawy... Ale co robia inni mało mnie obchodzi. No, chyba, ze co robi mój chłopak- to mnie obchodzi;)

Gość mądry
Em_ ale nie mozna ludziom zabronic uprawiania sexu,bo przyniosloby to zupelnie inny skutek ja nie zmuszam nikogo do podazania moja droga,nikomu nie nakaze sexu z milosci,jako jej spelnienia... tak samo i nikt nie zmieni mnie i nie nakaze uprawiania sexu jako sportu. musisz sie pogodzic /mądry/ ze tak byloby najuczciwiej Im więcej bedzie takich ludzi tym będzie więcej kobiet zachodzących w ciąże... za młodu.. to będzie jeszcze więcej sponsoringu i ten świat stanie się materialny bo będzie kurwa legalne o ile jest... ludzie są gupi że tak robią ja tak nie robie Trzeba chociaż kogoś troche znać kilka spotkan..z kilka tygodni a nie tak odrazu żałośne to jest i ponieżej godności człowieka Jak zwierze samiec który upoluje jakąś .. samiczke i zerżnie.. Ja bym tak niemógł trzeba znać umiar.. kontrolowac swoje emocje jak by tak było nie umiał się ktos powstrzymać.. T o gupoty ludzie by sobie głowy rozwalali kto lepszy.. i tak już tak jest dlatego że nie wytrzymują.. to jest tragedia.. dla mnie tu niema żadnych kontrowersji a tumaczenie że by było więcej napaleńców jest żałosne.. czy by ak było czy nie i tak ich liczba rośnie..a eksybizjonizm niema z tym nic wspólnego. nie mówie o seksie pomałżeńskim ani tez po chodzeniu kilak lat ale żeby tą osobe znac choć kilak tygodni bo wtedy wiesz.. znasz ja a nie z byle kim..byle jak by się zaspokoić tylko ..

Gość ja mam tak samo....
Ale to nie zależy od zacofania. Po prostu niektórzy ludzie nie traktują siebie jak rzeczy, którą można przerznąć i zostawić. Ja uważam, ze się skłądam i z ciała i z umysłu i i jedno i drugie jest siedliskiem ludzkiej, czyli mojej godności. Dlatego nie mam zamiaru ani się puszczać, ani nawet kochac bez sensu. Dlatego chcę to robić tylko z jedną osobą przez całe życie. Bo tak mi się wydaje, ze jest słusznie. I już. A ja jestem tylko ciekawa, czy wszyscy ci, którzy pisza o seksie dla zabawy, przyjemności, rozładowania, o tym, ze laski się same proszą, że przerżną kogoś a potem oleją i po zabawie itd. tak samo cieszyliby się, gdyby za kilkanaście lat ktoś tak samo traktowałby ich córki...

Gość ja mam tak samo....
Ale tego się nie dowiemy, bo to sa jeszcze dzieci i nie mają pojęcia, co to znaczy samemu miec dzieci i je kochac...🖐️

Gość mądry
Ludzie trzeba odróżniać dwa zjawiska od siebie przeciwności mądro od gupoty kurwe od kobiety.. bo inaczej się pogubimy zagubimy... wartości będziemy się wachać.. musi być charmonia.. bo jak wiadomo anarachiia prowadzi na dno..

Gość Vex
Seks tylko z milosci. I o dziwo, jestem facetem. Bo jak patrze na innych facetow, to chyba jestem jednym z nielicznych, ktorzy nie ruchaja kogo popadnie.

Gość pisze się waHAć
:o ale poza tym się zgadzam- kurestwo to kurestwo, niezależnie od tego, czy dotyczy kobiety czy mężczyzny, jest rzeczą wielce naganną

Gość ja mam tak samo....
Nie o dziwo. Ja znam kilka osób, które mają siuraki i myślą głową też:P :D No serio. Ale generalnie ogólnie jest mniej ludzi, którzy sa porządni, iż tych, którzy są nieporządni, niezależnie od płci.

Gość Vex
...I oczywiscie tego samego wymagam od partnerki. ja mam tak samo - mozliwe, ze kumple, ktorzy opowiadaja, ile to "zaliczyli" po prostu sie chwala, tylko czym tu sie chwalic? :o "Ale generalnie ogólnie jest mniej ludzi, którzy sa porządni, iż tych, którzy są nieporządni, niezależnie od płci." no niestety :o

Gość beeeatkka
tylko ze jak kobiety sie puszczaja to jakos gorzej wyglada..... mowie to choc tez jestem kobieta

Gość ja mam tak samo....
Nie wiem. Mi to wszystko jedno czy kobieta, czy mężczyzna. To wygląda tak samo źle. O kobiecie sobie myślę, że jest beznadziejna i żałosna, o facecie to samo. Co wiecej, nie byłabym w stanie zainteresować się kimś, kto zlaiczałby panienki dla zabawy, nawet gdyby to był mądry, dobry i wspaniały człowiek... W ogóle jestem dość luźna osobą, nawet trochę nienormalną:P i jak ktoś mnie nie zna, to pewnie myśli, ze też z niejednym spałam- bo wyglądam dobrze, bo jestem pyskata i pewna siebie, bo czuję się atrakcyjna, bo mam łatwośc nawiązywania kontaktów, piję jak stary marynarz:p itd. Robię różne głupie rzeczy. Ale nie oddaję się nikomu. Bo to juz zupełnie coś innego. Ale mimo tego, kiedy któregos dnia przebywając z moimi kumplami usłyszałam od jednego pewną historyjkę, na temat jego rzekomego podboju (nie wiem, co za desperatka go w ogóle chciała:o ), to myslałam, ze rzygnę:O Od tej pory patrzę na tego człowieka zupełnie inaczej...:o Najgorsze, ze on to oppowiiadał przy jedzeniu a mi mnia zrzedła i chyba pobladłam, bo mój przyjaciel od razu to zauwazył, też się oburyłł i kazał się zamknąć tego chłopakowi. Ja na serio nie rozumiem czym się niektórzy chwalą:O Albo jak siedzę z tym samym przyjacielem (to dobry człowiek jest:P i też się nie puszcza, mimo że ma już 22 lata i jest mądry i przystojny baaaaardzo:p ) naszą koleżanka i jej chłopakiem, a ten chłopak opowiada jak to oglądał film sobie i tam jakaś laska łykała po migdałki tak że jej łzy z oczu poszły...:O No i kuźwa się zastanawiam, czego to jest wyraz?:O Jego debilizmu i wąskich zainteresowań oraz ciasnoty między uszami? Braku szacunku do nas? Braku szacunku do swojej dziewczyny? Czy może wyraz tego, ze nasze towarzystwo jest chujowe, a on mysli tylko o tych filmach i waleniu konia? No porazka... Dla mnie taki człowiek już zawsze pozostanie prymitywem.

Gość iksadell
mialam sporo partnerow w swoim zyciu i nie uwazam sie za puszczalska bo to byla moja swiadoma decyzja moja i tylko moja uprawialam seks z kim chcialam i jak chcilalam i za kurwe sie nie uwazam bo nia nie jestem Em_ masz racje lepiej by bylo gdyby ludziska nie wtracali sie do cudzych zyc bo ja tego nie robie!!!!!!!!!!!!!!!!!! nikomu tym krzywdy nie robie.i juz,kropka.

Gość ja mam tak samo....
sory za błędy:)

Gość ja mam tak samo....
Nie robisz. Ale nie mówimy o tym,. Tylko o tym, ze ludzie mają różne podejście. I że nikt nikomu nic nie każe, wbrew temu, co pisał autor... Każdy może sobie robic ,co chce. I nikt mi nie powie, ze mam nie robić "ołtarzyka" z cipy, bo to jest moja cipa i mogę z nią robić, co chcę. I to jest normalne, ze zawsze więcej osób się zdradza, puszcza, sypia z kimś tylko dla chwilowej zajawki. tak jest na świecie. A dla mnie słuszne jest spanie z kimś z miłości, najlepiej z jedną osobą. I takiego samego zapatrywania wymagam nie od każdego, ale od mojego partnera życiowego.

Gość mądry
akiego samego zapatrywania wymagam nie od każdego, ale od mojego partnera życiowego. No to jest chyba logiczne ..żę wymagasz jak każdy w związku by cię nie zdradzała ameryki nie odkryłas :PP Pozatym ty masz swoje poglądy bardzo delikatne ...zapewne bo jesteś kobietą i niechcesz nikogo atakowac .. Ale taką formą nie naprawisz zła trzeba troche perswazji nie można mówić kurwie że robi dobrze a nie wtrącając się !!!! Nic nie naprawimy takie zycie.. trzeba to jest wyperswadować !! że robi żle bo inaczej się nie zmieni i nie dotrze do niej to .. Zgodze się że kazdy ma prawo robić co chce bo jest wolny.. ale sypianie z kim popadnie to już nie jest dobre .. z samego punktu moralnego !!! taka dziewczyna może zarazić niewinego chlopaka... taka dziewczyna nie szanuje kolesi tylko traktuje ich jak kolejna zabawka przedmiotowo.. taka dziewczyna gadka tu o kurwie.. robi to a jeszcze się wypiera.. czyli niema nic sobie do zażucenia !!>. wieć tak wychowa swoją córke .. i pokolenie bedzie dalej takie same to jest złe i karygodne.. Mo jaka mamusia taka curusia przeważnie !!!! KURWA TRZEBA SKOńCZYć Tą PIERDOLONA PATOLOGIE .. I WPROWADZIć LAD I POżąDEK ..POKAZAć GDZIE MIEJSCE LEGALIZACJA PROSTYTUCJI I JAK TAK ROBI TO NIECH ROBI OFICJALNIE A NIE CHOWA SIę I ZARAżA INNYCH .. SWOIM DNEM KONIEC KROPKA TO SIę TYCZY TEż FACETóW CO NAPISAłEM I TAK UWAżAM TRZEBA BYć TWARDYM A NIE MIęKIM . BO JAK JESTES MIęKI TO GOWNO .. A NIE ZMIANA OSOBY BEDZIE.. TRZEBA Ją UśWIADOMIć.. OCENIć NEGATYWNIE BY SIę ZMIENIłA I DOżYłA DO PARADOKSU SZYBKIEGO A JEśLI NIECHCE TO ZNA SWOJE MIEJSCE.. NIE JEST MI PRZYKRO .. DOWODU PAN SIMON CHOćBY POETA.. I STUDENCINY .. TO MAJą BYć STUDENTKI .. żAłOśNE.... CZASEM SZKOłA .. NIBY WYKSZTAłCENIE NIE POKAZUJE INTELIGENCJI KOBIETY... TO TYLEM.. JEST TEGO WIELE I KAżDT TO WIE KTO SIę CHCE TO SIę ZMIENI A KTO NIE POZOSTANIE NA ZAWSZE KURWą I TYLE CZY FACET CZY KOBIETA... IDEALNY TEMAT EROTYKA.... TRZEBA PANOWAC NAD SWOIMI UCZUCIAMI

Gość ja mam tak samo....
Tak, ale ja wymagam nie tylko, żeby mnie nie zdradzał, ale też żeby sam był prawiczkiem, skoro ja jestem dziwicą:classic_cool: A jak się zdarzy tak, ze już nie będę dziewicą, a coś mi z tą osobą nie wyjdzie, bo czasami różnie w życiu bywa:( No to juz tego nie będę wymagac od innych. Ale póki jestem, to wymagam:p Ale moralnego prowadzenia się też wymagać będę i już. Nie masz po co perswadowac kurwie, zeby się zmieniła. Bo i tak tego nie zrobi. lepiej własnie poszukaj kogoś, kto ma podobne do twoich poglądy i kto tobie odpowiada. Nie interesuj się połowa ludzkości, bo co cię ci ludzie obchodzą???? Jeżeli się martwisz, że ktoś cię czymś zarazi, to sie nie bzykaj z byle kim- proste. A na pewno w końcu znajdziesz jakąś osobę, do której będziesz mieć zaufanie.

Gość mądry
przepraszam miało być IDEALNY TEMAT EROTYKA.... TRZEBA PANOWAC NAD SWOIMI Emocjami , pokusami , i pragnieniami.. bo jak dalej tak bedzie to za niedługo będziemy jak zwierzęta.. szaleć ... niewyrzyte.. a Co się robi jak jest wściekły pies zakłada się mu kaganiec.. w przenośni izolatka.. albo oficjalne pokazanie danej . osoby która to robi.. a nie kamuflażyk I niech mi tu nie mówi żadna kurwa że gupi jestem.. bo nic mi tym nie zrobi... bo wiem że mam racje.. KTO SIę PODSZYJE PODEMNIE TO KURWA I TYLE JEST...

Gość mądry
Nie interesuj się połowa ludzkości, bo co cię ci ludzie obchodzą???? oczywiście że mnie obchodzą ci ludzie bo jestem jednym z nim... Wszscy są równi... na początku potem mogą upaść albo iść do góry ... Ja wiem że dziwka zostanie dziwka ale niech się oficjalnie przyzna że nią jest a nie udaje i się z tym kryje.. BO JA NIECHCE ZNALEśC KOBIETY JAKIEś MąDREJ FAJNE.. I DOWIEDZIEć SIę POTEM O NIEJ PO KILKU LATACH żE DAWALA DUPY BYLE GDZIE I BYLE KOMU CHOćBY POTO pozatym skoro samemu starsza się być lepszy.. to nie możez patrzyć tylk na swoją dupe egoisty tylko też na innych.. takim rozumowaniem nie dojdziesz do niczego.. Takim pierdoleniem to zaczniesz.. krasc robić tak jak oNi trzeba dobro od zła odzelić wtedy mamy grunt na którym bazujemy i oceniamy W życiu powiny być dwie kategorje oceniania ludzi dobry i zły i jeszcze w sumie ten co się chce zmień.. Dlatego im więcej ludzi uświadomisz .. tym więcej ludzi ma szasnse być lepszymi tak samo im więcej ludzi ma większa wiedze tym więcej ludzi .. mnie błędów robi.... wżyciu.. wszedzie.. kwestia myslenia.. odbierania .. i oceny siebie w społeczeństwie... PODSTAWA ROZMOWA.. NIC NA SIłE .. ALBO CHCE ALBO NIE .. ALBO PRZESTANIE ALBO UTONIE BO NIKT NIE POWIE żE KURWA TO DOBRA KOBIETA ... ZAWSZE JEST INNA DROGA.. MOżE PRACOWAC W JAKIES ROBOCIE MAłO ZARABIąC JAKO SPRZATACZKA... SZANUJE SWE CIAłO.. A MA GORSZE CIUCHY I żYCIE Nie bo kurwa chce miec dobrze .. najlepsze ciucht w dupie ma co oniej myslą.. pieprzy ją to byle mieć dobrze. wszystko a nawet niewiem jak się sama upokaża i niszczy zewnętrznei i wewnętrznie... ehh

Gość mądry
Wicky Tiki jednym slowem mowiac , nic przed slubem , nic po slubie ? tego nie lubie w kobietach są leniwe nie przeczytają co pisze.. a potem takie gupie pytania zadają . tak samo oceniania ludzi pochopnie .. ale mnie to drażni Kobietko droga przeczytaj wszystko na nie po łebkach a zrozumiec oco mi chodzi.... A nie buuuuu

Na szczescie jestesmy wolnymi ludzmi i mozemy to robic, lub mozemy tego nie robic, a jak ktos sie przejmuje co ktos sobie o nim pomysli, to juz jego strata. Dotyczy to zarowno tych, co robia to dla szpanu, jak i tych, ktorzy nie robia tego \"bo co ludzie powiedza\" :P

I to kazdego osobisty wybor czy zostanie niepokalana dziwica do konca zycia, czy bedzie to robila na kazdej dyskotece. A innym nic do tego :P