Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatnia szansa

ostatnia szansa-ostatnie 3 tygodnie!! schudnac jak najwiecej!!

Polecane posty

Gość ostatnia szansa

przez ost miesiac przytylam:( tabletki anty, stresy,problemy,sesja :( i przytylam. Za 3 tyg przyjezdza do mnie chlopak i nie chce aby zobaczyl mnie w takim stanie!! jest szansa schudnac z 6 kilo?? przez 3 tygodnie?? pomozcie dziewczyny..jestes zalamana :(

Gość zaproponuj diete

Gość ostatnia szansa
no wlasnie nie wiem, kapusciana, norweska?? potrzebuje bardzo schudnac:( wiem,ze pozniej bedzie jojo licze sie z tym,ale musze..

Gość ........ ........... .....
south beach dieta

Ja też muszę schudnąć szybko... bo ostatnio obżeram się jak dzika, teraz w kuchni czekają na mnie frytki z kotletem schabowym 😡 już od dawna planuję dietę i ciągle niewypał, mam karnet na aerobik (niewykorzystany... już 2 tygodnie), a nie chodzę na niego!!! beznadziejna jestem... od jutra... dbanie o ciało dieta (wegetariańska/wegańska) sport Musi mi się udać...!!!!!!!!! Ehhh jutro idę na imprezę do rana, pewnie będę nieźle piła... ale nie poddam się! Od jutra :)

Gość docelowa
witam! dołaczam do WAS! ! ! jednak jestem realitką i dam nam jedną wskazówkę: jeśli dzis wieczorem nie bedziemy wiedzialy z jaka dieta zaczynamy jutro rano, to N.I.C z tego. .. moze macie zatem jakies pomysly? jesli nie to trudno, sama poszperam.. za trzy tygodnie mam być chudsza io juz. :)

Gość oby nie kapusciana
norweska tez jest wstretna

Ja sama wymyśliłam sobie dietkę :) . rezygnuję z wielu rzeczy... przechodząc na weganizm. Ale nie potrafię inaczej... kiedyś byłam wegetarianką i świetnie się czułam. Nienawidze siebie za picie mleka, jedzenie sera, a tym bardziej za jedzenie mięsa br.... i dużo palę, muszę rzucić... powodzenia i do jutra 🖐️

to podziel się ze mną tym kotletem z frytkami;) ja bez żadnych wstrętów pochłonę;)

Za późno :O:O:O pożarłam wszystko... w 5 minut, nawet nie przegryzając chwilami :O podczas diety mam zamiar wszystko przeżuwać dokładnie i powoli, normalnie jak wielbłąd :D

Ale najchętniej to bym wszystko zwymiotowała... gdyby obok nie było domowników. Już miałam problem z bulimią i często mam nawroty...

ale chociaż pociesz mnie, że nie było zasmażanej kapustki bo się zapłaczę.

oj to mało zabawnie. a może powinnaś się przestać tak bardzo wagą przejmować i wrócić do wege.

Gość ostatnia szansa
docelowa masz racje-trzeba sobie ustalic!! tez musisz byc za 3 tyg chudsza? a ile bys chciala?? ile wazysz teraz i ile masz wzrostu?? to moze norweska?? 2 tyg a ost tydzien kapusciana?:):) wiem ze ochyuda,ale chyba efekty najlepsze... myslalam tez o amerykanskiej :)

Gość ostatnia szansa
Maniusia :) a ile chcesz schudnac?? jaka diete proponujesz?? co myslisz o amerykanskiej?? :)

Gość ostatnia szansa
no to co dziewcyznki?? godz 8.00 - 10 dag białego sera godz 10.00 - 2 jajka godz 12.00 - 2 parówki (lub chuda wędlina) godz 14.00 - sok warzywny godz 16.00 - 2 jabłka godz 18.00 - kefir lub jogurt na poczatek ta proponuje:) sa chetne??

Gość chyba ok.
jeszcze musisz dodac wode ok. 1,5-2 l dziennie i moze jakies warzywa do tych parowek albo wedliny ser bialy chudy 10 dag - 100 kcal 2 jajka - 190 kcal 2 parówki drobiowe - ok. 210 kcal sok pomidorowy - szklanka ok. 30 kcal 2 jablka - ok. 100 kcal kefir lub jogurt - ok. 120 kcal wychodzi ok. 750-800 kcal Powinnas chudnac na takiej diecie od 1 do 2 kg tygodniowo, ja musialabym jesc mniej zeby tyle chudnac....

Gość ostatnia szansa
kurcze to duzo wychodzi kcal.. bo ja musze schudnac wiecej :( niz tlyko 2-3 kilo! a tez odchudzam sie cale zycie,wiec mam juz taki organizm,ze musze jesc malo aby schudnac:( przegrane zycie.. wiec moze norweska :( a Ty znasz dobre szybkie diety jakies??

Gość ostatnia szansa
kurcze to duzo wychodzi kcal.. bo ja musze schudnac wiecej :( niz tlyko 2-3 kilo! a tez odchudzam sie cale zycie,wiec mam juz taki organizm,ze musze jesc malo aby schudnac:( przegrane zycie.. wiec moze norweska :( a Ty znasz dobre szybkie diety jakies??

Gość ostatnia szansa

Gość ostatnia szansa

Gość ostatnia szansa

Gość ostatnia szansa
hej dziewczyny:) i mamy piatek 19 stycznia.. zaczynamy :) wiec moje postanowienie to: dzis przez caly dzien pije maslanke truskawkowa i wieczorem jak zglodnieje zjem jablko:) bede cwiczyla 6 Wiedera-bo ponoc daje efekty-i moze za 3 tyg bedzie widac juz pierwsze :) do tego rowerek co dziennie po 60 minut... 2 razy w tygodniu basen i jak najwiecej chodzenia... :) waga moja?? hmm wole sie nie wazyc,ale jest ok 76 kg;/ przy 172 cm... marze chociaz spac do 70 kg!! a najlepiej sie czuje z waga 65 kg!! idealnie :) to jak..sa chetne??

Gość ostatnia szansa
juz jestem po 6 W.. nawet fajna,ale 1sze cw tak nieudowlnie mi szly-mam nadzieje,ze z czasem sie nbaucze:) zaraz zrobie jeszcze absy na pupe :) a pozniej ide sie napic maslanki :)

Gość ostatnia szansa
echhh wazylam sie jednak..76,8 kg;/ szok... ale moglam sie tego spodziewac;/ wiec mam nadzieje,ze za 3 tygodnie bedzie 70 kilo....

Gość ostatnia szansa
no i juz koniec prawnie dnia... a na pewno jedzenia przed chwila wrocilam do domu.. dzis wypilaj tlyko 2 szklanki maslanki i teraz przed chwila goracy kubek knoraa-70 kcal ma tylko :) a nawet smaczny:) kupilam sobie skakanke.. szkoda,ze nikt tu nie pisze ze mna :( ale moze znajdzie sie jakas chetna :)

Gość docelowa
Do "ostatnia szansa" i nie tylko :) Ważę około 60 kg, a mam 159 cm .. Niestety nie moge przejść na wegetarianizm (a na weganizm nie chcę), bo właśnie od tego uciekam, po obejrzeniu morfologii... poważna anemia..bleeee Co do diety, kurcze ! nie mialam czasu zeby czegos poszukac..zdałam sie na Was moje Panie! ;) a tak na serio, planuje znalezc cos w tym tygodniu, a do tego czasu jem jak najwiecej warzyw i owoców(nadal mam opory mięsne) i sportuje sie do granic mozliwosci.Jak juz cos postanowie, to dochodze do celu! miejmy nadzieje ze i tym razem tak bedzie... A co do kapuscianej- uwielbiam to warzywo!!! z pieprzem ziolowym jest ideolo! polecam :)))

Gość Doradca Suplementacyjny
Ostatnia szansa, nawet jesli znajdziesz jakas diete, dzieki ktorej uda ci sie schudnac wiecej niz 2kg/tydz. to i tak efekt jojo murowany! Chcesz wygladac swietnie na przyjazd chlopaka, ok. A zastanowilas sie, jak bedziesz wygladala 2-3 tyg. po jego przyjezdzie? 2 razy wieksza, niz teraz. Zastanow sie czy oby tego chcesz. Polecam diete z suplementow

Gość docelowa
powymieraliscie .....? :/

Gość szkrabinka
O co chodzi z tymi suplementami. ja chcę taką dietę!