Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luelle

suknia ślubna firmy Papilio - miał ktoś???

Polecane posty

fajna ta sukienka. Ale tak na ślub cywilny. Chociaż ja bym i do kościoła ubrała. Aż zapiszę sobie ją. A sukienki papilio oglądałam i znam, podobają mi się i miałam nawet szytą sukienkę na wzór sukienki Papilio

Ja mialam taka suknie http://www.uslugislubne.pl/suknie/suknie_15m1pp/?zdj=02 Ta sa suknie produkcji rosyjskiej. Materialy i wykonanie- absolutna pierwsza klasa swiatowa :) Suknia jest lekka, wygodna do tanczenia i noszenia, nie gniecie sie i wyglada naprawde wyjatkowo. Na tym zdjeciu jest oczywiscie modelka, ale w rzeczywistosci waglada jeszcze lepiej. Nawiasem mowiac moge ja odsprzedac. model Emely, rozm. 36,38 wzr. 160-174 + obcas, ecru z rozowo-brazowymi wstawkami, stan idealny. model z 2005 roku, ale jak widac dalej lubiany bo prawie identyczna jak na zdj. przedostatnim. Pozdrawiam :) gg 3043076

Luelle, czy Ty jesteś może z Gdańska? mika, ile za tę sukienkę?

Gość papilo
hej bralam slub w sukience z papilo ..i powiem wam szczerze ze sa one boskie..projektuja je 2 babeczki z bialorusi i naprawdesa oryginalne ...a ceny sa naprawde bardzo spoko ...moja byla cudowna i dalam za nia 2300 ...niektore sa tansze ale wszystkie maja piekny fason

agatuś - jaka cena? No wydaje mi sie, ze za polowe ceny to niezly deal :) w porownaniu z cena w salonie ponad 2900 zl 1500 byloby ok., co? Moge poslac fotki jezeli podasz maila. papa

ja dziękuję, ja swoją już wybrałam, tak oreintacyjnie pytam, czy nie przepłaciłam :)

Gość 23_anusiaa_23
mikavondit ja bym prosiła o fotki jestli mozna bardzo mi sie podoba ta suknia :) jest poprostu sliczna oto moj mail : anusia_23@amorki.pl

Gość 23_anusiaa_23
.