Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

geysza

Pruderyjni jesteście!?

Polecane posty

Gość tania za Buga
wiedziałam,ze nie odpowisz

Gość on jest mocny tylko
w wymądrzaniu się i wytykaniu błędów ortograficznych

oranżystom wszystkim jak leci, jeśli nawet już anonimowość zachować chcecie i nie odkryć imion swoich netowych przede mną ;) zanim zaczniecie o czymś rozmawiać, z googli skorzystac zechciejcie ;) to nic nie kosztuje :D

Gość on jest mocny tylko
a nie mówiłam:D

Stwierdzam, że kilka osób potrafi spieprzyć każdy topik............... z czystej...................... bezinteresownej ......................złośliwości :)

musze spadac,szkoda ze znowu nie na temat,ide smażyć kotlety sojowe

...a wlasnie zamierzalam sie wlaczyc do dyskusji i wypowiedziec. Nie na temat gejsz, ale na temat pruderii.

Gość no wreszcie jakiś konkret

Pewnie Wam sie to nie spodoba, ale popieram autorke. Kafeteriusze sa w wiekszosci bardzo pruderyjni. Zamiast rozmawiac o seksie wyzywaja sie od dziwek, krytykuja i obrazaja tych, ktorzy o seksie pisza. Przybieraja moralizatorski ton, uzywaja najczesciej \"tak to robia tylko k...\", \"ja bym tak nie mogla\", \"to obrzydliwe\", \"jak seks to tylko z miloscia\", jednym slowem mowiac, tlumacza sie i usprawiedliwiaja na kazdym kroku. I po co te wszystkie otoczki? Przeciez wypowiadamy sie anonimowo, wiec nie musicie udawac swietych, piszcie lepiej na temat ;)

W dziale o seksie poruszamy takie tematy jak seks oralny, analny, z przypadkowo poznana osoba, w trojkaciku, w grupie, w parku i na lace... Bo to wszystko sklada sie na seks, nie tylko pozycja misjonarska w domu z wieloletnim partnerem. Apeluje o tolerancje i wzajemny szacunek, nalezy szanowac ludzi CHOCIAZ swintusza ;)

Coz, na mnie nie licz, bo nie przepadam za wirtualnym swintuszeniem :P Ja tu tylko wyrazam swoje zdanie i apeluje o troche tolerancji dla seksu, w koncu jestesmy na forum erotycznym, a nie katolickim :D

chciałam poświntuszyć,a TY mi z termoforem wyjezdzasz,ale zastanawiam sie czesto nad tym dlaczego tak duzo czasu spedzasz na kafe,to chyba strata czasu dla kogoś takiego ,nie wiem moze Cie przeceniam,ide na Lisa.

przecieniasz mnie z pewnością :) a dlaczego tu jestem (między innymi) już więcej tlumaczyc nie zamierzam - możesz sobie poszukać, jeśli Ci się chce :classic_cool:

ja nie wiem, bo mam braki duże więc jeśli zechcesz wskazać jedną z odp. będe kontent: 1. szukasz miłośc 2. szukasz kochanki a teraz bardziej prawdopodobne 3. piszesz pracę magisterską i forum traktujesz jako obiekt badawczy 4. chcesz się po popodniecać (choć nie wiem czy to tu możliwe) i ewe. ulżyć sobie 4. chcesz się pośmiać ??? zatem ? 🖐️