Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

geysza

Pruderyjni jesteście!?

Polecane posty

Gość OrAn Gutan
ile masz lat kolego i jakie studia ukonczyles badz konczysz?

miłości znaleźć nie można - ona się trafia ;) kochanki tutaj - żartujesz, choć kiedyś eksperymentowalem ;) w moim wieku magisterium się już raczej nie robi ;) nie mam juz takich aspiracji kolejnych :D podniecam się i owszem - dyskusja zawsze jest podniecająca ;)

pomaranczo - zaczernij nicka i sam odpowiedz najpierw, a zrewanżuję się tym samym :)

jeśli stać Cię będzie na umówienie się z kimś stąd, to nie jest to wykluczone :D

Gość OrAn Gutan
ja tam wole kolor pomaranczowy. To co?odpiszesz na moje pytania?

jeśli wyjść z założenia że partner /ten od miłości/ też może /i jest/ kochankiem to owszem można go i tutaj znaleźć pamiętam ten Twój eksperyment trochę też pisałam w tamtym topicu ale szybko się okazało, że byłam za wysoka, za młoda i za cnotliwa :D ;) 🖐️

umowa była jasna chyba? i tak byś nie uwierzył/a :D ale jeśli zechcesz poszukać na forum, to wszystkiego się dowiesz :classic_cool:

a mi się tu wszyscy dziwią, że zbyt dociekliwy i szczegółowy jestem :D

Gość OrAn Gutan
czlowieku jaka umowa?ja bynajmniej jej z Toba nie zawieralam, to tylko Twoje urojenia. Co do Twojego wieku to zapewne masz ponad 40 lat. Odnosnie szukania na forum wiadomosci o Tobie, to powiem Ci ze poki co nie zainteresowales mnie na tyle bym musiala szukac informacji na Twoj temat

umowa była warunkowa, nie pasuje? orangutanie .... to spadaj na drzewo, albo poczytaj sobie o .... na przykład o tym kto się zesrał podczas seksu :classic_cool:

nie żebym się wtrącała między wódkę i zakąskę skoro się nie dorzucam :D ale po pierwsze primo: OrAn Gutan piszesz, że w.w. Pan Cię nie interesuje na tyle..., a pytasz go o ukończone studia po drugie primo: dojrzali panowie są :classic_cool: , słownie: kul 🖐️

Gość wypałuj się to uśniesz

to jeszcze ja: 1 owca 2 owca 3 owca 4 owca 5 owca 6 owca 7 owca 8 owca 9 owca 10 owca 11 owca 12 owca 13 owca 14 owca 15 owca 16 owca 17 owca 18 owca 19 owca 20 owca 21 owca 22 owca 23 owca 24 owca mam nadzieję, że pomogło ;) 🖐️

Gość OrAn Gutan
hahaha to juz wiem dlaczego mnie odsylasz do szukania wiadomosci na Twoj temat-to Ty piszesz topiki o sraniu. A tak na serio to nie popisales sie teraz w swoim pisaniu-wysylajac mnie na przyslowiowe drzewo.