Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karo12

CZY POCHWA WRACA DO POPRZEDNIEGO STANU PO PORODZIE ?

Polecane posty

kurcze w to ze jest identyczna jak przed to mi sie wierzyc nie chce:O w kazdej ksiazce pisza niby, ze kilka tygodni po porodzie jest \"niemal\" tak samo... doslownie wszedzie pojawia sie to malutkie ale:) i tak np: \"Po porodzie po kilku tygodniach narządy kobiety powracaja niemal zupelnie do poprzednich rozmiarow\"... NIEMAL... PRAWIE czasem robi wielka roznice;) cytowalam \"W oczekiwaniu na dziecko\":)

Organizm kobiety \"dochodzi do siebie\" w 9 miesiecy po porodzie ... My z mezem nie czujemy zadnej róznicy .:)

Gość inke21
moj maz nie czuje roznicy, wg mnie jest ciut luzniejsza bo kiedys bez dlugiej gry wstepnej nie bylo mowy o seksie, teraz jest inaczej-lepiej jak dla mnie

zaciskaj miesnie na 2,3 SEKUNDY I ROZLUZNIAJ NA POCZATEK POWINNO WYSTARCZYC po porodzie ginekolog ci wytlumaczy

a ja jestem juz własnie po porodzie 2 lata, czy jak zaczne teraz ćwiczyc to pomoże to?

Gość no i co z tego... hmm
żadnej różnicy nie czuję, mąż także jest nawet lepiej :D

Gość agfarelka
moze jest ci lepiej bo bylas zbyt waska przed - zazwyczaj dziewczyny pisza ze przed porodem czully dyskomfort i czasem nawet bol.. to po jest im lepiej, ale co maja zdrobic te co przed mialy idealne cipki? wtedy takiej po bedzie jednak ciut za szeroko

Gość 3 miesiące po porodzie
Z moją jest coś nie tak! jak byłam w ciąży (do 6 miesiąca) było mi zajeb... dostawałam orgazmy na zawołanie,myślałam że odfrunę... w 7 miesiącu zaczęło się psuć, jak próbował zrobić mi dobrze językiem zaczęło mnie łaskotać, cipka zrobiła się większa,ale myśleliśmy że to dlatego że nie długo będę rodzić! Po porodzie było beznadziejnie! Nadal mnie łaskotało i co gorsze bolało! teraz jest trochę lepiej, ale nadal czasami mnie boli i prawie nie czuje przyjemności! Ćwiczę regularnie i gówno to daje! mój ginekolog też nie potrafi mi pomóc!

Gość niestety nie wraca

Gość Iza..
Ile czasu musi uplynac po porodzie aby rozpoczac wspolzycie?

Gość pochwica
moja jeszcze ciaśniejsza Też musimy kupić "gluty", żeby było lepiej. Jak się rozrusza to jest ok, ale na początku Jestem ponad rok po porodzie z nacięciem krocza