wika87 0 Napisano Styczeń 18, 2007 mam 20 lat razem z chłopakiem coraz bardziej chcemy rozpocząć współzycie tylko troche boje sie wpadki bo dziecka jeszcze nie chce miec? jak sie najlepiej zabiezpieczyc? chciałam dodac,ze wolałabym uniknąć tabletek.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anniee Napisano Styczeń 18, 2007 nawazelinuj pochwe i wsuń do niej korek z wina, to najepsza antykoncepcja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Styczeń 18, 2007 cześć. jest coś takiego jak prezerwatywa. pewniejsza bedzieś gdy użyjesz też globulki. idź do apteki i poproś o paczke prezerwatyw ze środkiem plemnikobójczym i globulki o tymże działaniu. pani w aptece na pewno coś Ci doradzi. to niesamowite że mowie starszej od siebie dziewczynie jak ma sie zabezpieczać O_o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karoka Napisano Styczeń 19, 2007 przy moim pierwszym razie była gumka, ale że chyba przy 3 czy 4 razie pękła i szczerze mówiąc wystraszyło mnie to troche a też i zabrało troche kasy to zdecydowałam się na tabletki, gdybym planowała pierwszy raz to chyba od razu zaczełabym od tabsów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bbubusia 0 Napisano Styczeń 19, 2007 ja zaczelam od tabletek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach