Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CCooLL

TORUŃ-szukam taniej apteki

Polecane posty

Gość CCooLL

gdzie moglabym kupic np. tabletki jeanine w normalnej cenie (do 40 zl a najlepiej mniej) pomozcie

Gość łączenie tematów
22:06 CCooLL poszukuję taniej apteki gdzie mogłabym dostać tabletki jeanine w normalnej cenie pomozcie 22:09 dora20 polecam apteke przy cinema city.moze super tanio tam nie jest, ale niezle, ale za recepte (a tabletki anty sa na recepte) dostajes bon 10 zl tak wiec ja co miesiac mam tabsy za 10, zamiast za 20 zl "Zmieszkałem w lesie, albowiem chciałem żyć prawdziwie. Chcialem żyć pełnią życia i wysysać z niego kwintesencję. Wykorzenić wszystko, co nie jest życiem, by w godzinie smierci nie odkryć, że nie żylem..." 22:10 CCooLL oj bylam tam to fakt ze daja bony ale zarzyczyli sobie prawie 60 zl za paczke!!! szok! ja placilam w taniej aptece w bialymstoku 26!!! 22:11 dora20 hmm, no to nie wiem.. ja biore regulon, kosztuje w cinema 22 zl, a z bonem 12, a w innych aptekach co pytalam to 23-26 zl wiec nawet bez bonow tam jest najtanszy. "Zmieszkałem w lesie, albowiem chciałem żyć prawdziwie. Chcialem żyć pełnią życia i wysysać z niego kwintesencję. Wykorzenić wszystko, co nie jest życiem, by w godzinie smierci nie odkryć, że nie żylem..." 22:11 dział zdrowie i uroda

Gość CCooLL
ktos wie?

Gość CcooLL
podnosze

Gość wikitra
apteka" Centrum" przy Arpolu kolo Grudziadzkiej