Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nina M.P.

Wypadek w Londynie!Pomocy.

Polecane posty

Gość Nina M.P.

Dziewczyny! Mam taką sytuację.Miałam przerwę w pracy (tzn.byłam w trakcie szukania pracy po uprzednim zwolnieniu mnie) i uległam wypadkowi tzn.złamałam nogę.Wyszłam ze szpitala i nie wiem co dalej.Czy przysługuje mi jakiś zasiłek,gdzie się tego dowiedzieć.Pomocy , bo nie mam za co żyć a powrót do Polski nie chodzi w grę.Odezwijcie się i pomóżcie mi.

Gość NIna M.P.
Proszę!

Gość oooooooooooooooo
Powinnas cos dostac sa rozne rodzaje zasilkow, wejdz na strone revenue i tam poczytaj na ten temat...

Powinnas sie dowiedziec kiedy wygasa ubezpieczenie w twojej starej pracy, bo wiem ze ono nie wygasa z dniem zwolnienia

I jeszcze idz do revenue i poinformuj ich ze jestes w trakcie poszukiwania pracy a wczesniej pracowalas.W takiej sytuacji przysluguje ci co tygodniowy zasilek,do czasu kiedy pracy tej nie znajdziesz

Gość zapytaj w job centre
bo zdaje sie, ze od nich tez ci cos przysluguje - jesli twoj pracodawca placic skladki ubezpieczeniowe a ty nie mozesz teraz pracowac ze wzgledu na stan zdrowia to powinnas dostac od nich pomoc.

Gość a pracujesz dluzej niz rok
? boz tego co sie orientuje to jesli nie, to nie przysluguje Ci zasilek. Po roku jak najbardziej. Powodzenia 🖐️