Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mietek Wirażka

propozycja....

Polecane posty

nowe czasy - nowa kultura , Europa w końcu nie! to proponuje by zastepowac slowa powszechnie uznawane za wulgaryzmy delikatniejsza forma i tak treśc by zostala ta sama. np. zamiast wypierd.... stad - wyprz stąd. mozna i kontekstowo uzyc slowka wyprz .. np. zamiast tytul filmu cokolwiek wyswiechtany \" wielka ucieczka\' to : \" wielka wyprz\"w domysle spierdalanka. podobnie drogie Panie delikatnosci z Waszych usteczek nigdy nie za wiele i np. w emocji zamiast wyrzucac prtnerowi od : Ty byku! delikatniej brzmi wypowiedziane z uśmiechem : Ty krowi malżonku! pozdrawiam.

oj,Mieciu,Mieciu.. juz ja wole do swego małżona mówić pieszczotliwie-\'ty moj byku...\' niż jednak- mój ty krowi małzonku...bo samą siebie bym obraziła ;) nie sadzisz? ale ogolnie nie czepiam sie,pomysł niezły..

witam Cie Kasieńko . trzeba czasem pożartowc by nie zwariowac. lubie \" zakręcić korbą\" by nie mowic wciąz np. o pogodzie choc ostatnio to tez fascynujący temat jest. pozdrówka:D

ależ ja jak najbardziej z Mieciem :) Mieciu-doceniam w pełni Twoj humor-wszak nie skrytykowałam lecz pochwaliłam...pozdrawiam😘

Gość Yenke
zamiast : ty skurwielu, moze byc: ty wielu z kur...?

prosze pomyslowośc i inwencja wsrod kafeteriuszy JEST!:D i autoironia pozbawiona zlosliwosci , posmiac sie z siebie nikogo nie urazajac . czego sobie i Wam życzę.

Gość trele morele..............
:D:D:D:D:D:D:D

:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

huj-hak hujowo-hakowo sukinsynie-psisynie:) skurwielu-kaczwielu:)

Gość łączenie tematów
Wyprz - co wy o tym myśl? 14:03 wehehe Oczek waszych koment 14:04 do dup z tym hasł 14:04 fdgfd a mie sie to z wieprzem kojazy 14:04 wporz 14:05 pijawka nie podo mi sie Zbiczowalam sie... 14:21 wehehe Fajn 14:22 kiczowate 14:22 nineczka czemu jestes taka oni sa juz daremni naciagane to wszystko fujjjjjjjjjj 14:22 pijawka ale ogol kabar fajn Zbiczowalam sie... 14:25 kiczowate w sklepie też używajmy skrótów: pop kil pol - co oznacza poproszę kilogram polędwicy 15:29 ppp 333 ttt zaj hasł jak wszyst inn

Gość ciocia Petronela