Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ola_22

Obcekrajowcy!!!

Polecane posty

Gość diunka
ja nie mam nic do dziewczym z Rosji czy Bialorusi, ciekawi mnie tylko jedno, czemu ten watek znajduje sie na forum-zycie erotyczne?

Wicky Tiki -> czasami jak napisze cos.... musze dobrze sie nauczyc!!!

\"Bialorusinki to nieambitne kury domowe, rozpłodówki umiejące jedynie przeć i usługwać, z resztą do tego się nadają. chętnie leca na polaków bo tu przynajmniej za to dostaną trochę kaski\" To napisala wlasnie Polka.... (((

Gość diunka
"Ola_22 \"Bialorusinki to nieambitne kury domowe, rozpłodówki umiejące jedynie przeć i usługwać, z resztą do tego się nadają. chętnie leca na polaków bo tu przynajmniej za to dostaną trochę kaski\" To napisala wlasnie Polka.... (((" nie przejmuj sie, o nas polkach tak samo wypowiadaja sie np. niemki :-)

OrAnVag -> mieszkam w Minsku. Nie wiem czy byles ale jest piekne miasto!!!!

ale cos w tym jest nieprawdaż? ale nie można uogólniac!! ja mieszkalem za granica z kolesiami z białorusi :)

Gość diunka
kiedys poznalam przesympatyczna rosjanke, az zaluje, ze kontakt mi sie z nia urwal bo naprawde fajna byla ... tylko sie tak dziwnie ubierala, bardzo kolorowo, z daleka bylo ja widac :-)

Gość trefniś amator
Pewnie jakaś ruska białoruska :D zakosiła jej chłopa i musiała trysnać jadem :D

mam kolezanke z PL, byla u mnie. Chlopaki nie dawali spokoju!!! ))) wszedzie sa ladne i dobre dziewczyny...w niemczech mieszkalam 6 lat i dobrze wiem co mowia....

Gość trefniś amator
Wszędzie są różni ludzie ale nas słowian łączy jedna rzecz a mianowicie idioci u władzy :D i wódka :D :classic_cool: