Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DzIdZi_87

slub w roku 2007zapraszam panie z trojmiasta i nie tylko...

Polecane posty

co do sukienki to juz mam wybrana wiem jaką chce ale jeszcze niemierzona w necie wyszpeerana :classic_cool: .. jeszcze nic nie zaczęłam bo nei wiem od czego zacząc ;) i czekam az moj facet wróci z zagranicy z pracy .. ;)

Gość DzIdZi_87
malutka ja namiary do orkiestry fotografa i kamerzyusty mam od kolezanki,,miala tak cudny slub ze bedziemy mieli tych samych..jak bedziesz chciala to namiary ci dam:)tylko nie mammich stron internetowych,ale to sie da zalatwic:)a w gdyni kicke kupowalam:)ale sale juz macie zaklepana w gdyni??ze mowisz ze tam bedzie:)w orlowie???tam jst sliczny kosciol.mojego meza kuzynka tam brala:)w sierpniu 2 lata temu

Gość DzIdZi_87
o jak kiece w necie wyszukalas to wyslij nam linka co:)??co ty na to tosia??chetnie zobaczymy prawda??:)

nie zapisałam linka do tej strony mam tylko fotke tej sukienki , ona jest z salonu z warszawy, wiem jakiego, ale juz jej nie ma na tej strone :(... ale szukam , szukam takiej..zaraz sprobuje podrzucic linka to zobaczycie :)

Gość DzIdZi_87
o jak kiece w necie wyszukalas to wyslij nam linka co:)??co ty na to tosia??chetnie zobaczymy prawda??:)

Gość DzIdZi_87
a na obluzu to nigdy nie bylam...wogole gdynie malo znam...ale wiem ze na wladyslawa IV sa chyba 4 albo i wiecej salony sukien slubnych

Gość DzIdZi_87
toska a gdzie cie wcielo???

DzIdZi_87 a ty skąd :)? ... te namiary bardzo chętnie, może byc bez stronek internetowych poszperam w necie mojego emaila masz pod nickiem :)

Gość DzIdZi_87
sliczna kiecka:)ja mam gorsek i spodniczke...nie podobaly mi sie takie jednolite.ale coraz bardzij sie do niech przekonuje,a ta twoja ro naprawde sliczna:)

Gość DzIdZi_87
a jestem z gdanska osowej:)numery zaraz wysle,tylko jak bedziesz dzwonic to koniecznie powiedz ze masz nr ode mnie.wtedy mniej zaplacisz jako ze ktos ich polecil a ty sie zgdazaz na nich

Jestem:)Faktycznie ładna suknia:)Bardzo ładna:) A tak wracająć do poprzedniej strony to tak chcemy na stałe się przenieść nad morze tyle że do Gdyni:) ale jak sie życie ułoży to zobaczymy

Powiem Wam że nie każdej jest ładnie w całej sukience np mnie było nie ładnie lepiej mi w gorsecie i spódnicy.

Gość DzIdZi_87
no dokladnie tosia.kazdemu dobrze w czym innym,ja np chcialam kloszowata spodnice do gorsetu,z falbanami,duperelami,taka bogata..ale jak przymierzalam to sie ze mnie mialy panie ze skelu tylko:)mam suknie kloszowata ale taka bez wydziwiania:)calych sukien nie przymierzalam ale tez mi odaradzy,mowily ze by na mnie wiszily tylko..jak wieszak bym wygladala...a malutka wyslalam wiadomosc na maila:0

DzIdZi dziękuje i czekam na Twoja opinie jak ta firma się sprawdziła z tych namiarów co mi podalas ;) ... zawsze to juz jakis początek bo ja nie znam nic w Trójmieście ;) ..

no ja tez nie wiem jak ta suknia na mnie będzie wyglądac ;) .. taki typ, taki styl chce napewno musi byc jednoczesciowa i z długim rękawem .. ale zobaczymy na żywo jak zaczne mierzyc ;)

Gość DzIdZi_87
tosia gdynia tez ladne miasto:)skwer kosciuszki i te spray,wszedzie blisko,duzo sklepow:)czysto...polecam:)i duzo taniej cos kupicie niz w gda.mieszkania to naprawde sa tam duzo tansze

Gość DzIdZi_87
malutka jak cisie ta suknia wymarzyla to pewnie taka edziesz miec:)albo bardzo podobna,najwazniejsze zebys sie w niejdobrze czula :)zweby byla wygodna i nie wyla ciezka,bo niektore co przymierzalam to takie ciezkie ze masakra,nie wiem jak babki maja wytzrmywac w niektorych sukniach cala noc:)

ja jeszcze pod uwagę musze wziąsc czerwiec .. a wiadomo ze wtedy moze byc dosc cieplo .. chociaz z ta pogoda u nas to róznie ;) .. ale uparłam sie na czerwiec i dlatego przyszły rok a nie ten bo bałam sie ze mało czasu będzie na przygotowania .. a może to i dobrze bo tak wyszło ze mój zagranicą siedzi.. a ja po lekarzach sie włócze :o a takto na spokojnie za rok ..

Gość DzIdZi_87
to pewnie sie doczekac nie mozesz co:)misie do mojego dluzy..a ty mas zjeszcze ponad rok:)

Ja na przykład chyba będę miała niezbytt wygodny gorset...Wiesz kiedy go przymierzałąm to kobitka założyła mi go bez stanika a mam spore piersi takie mniejsze D.Więc zeby to wszystko ładnie wyglądało to trzeba nieźle ścisnąć...A kiedy mój narzeczony to.....no...podobało mu się:):)......nawet bardzo....

no troche dłuży ale chętnie poczekam na wasze relacje ;) bo pomimo że jeszcze rok ja już mam niezłego stracha ;)

Gość DzIdZi_87
tosia zazdroszcze ci:)ja mam b....male b:)hehehale wogole jestem mala to sie tak nie rzuca.mam 48kg przy 1.67wzrostu,takze mam nadzieje ze nie bedzie sie rzucal w oczy gosciom moj brak piersi:)

jak masz gorset to nie:) wiesz zresztą nie ma to znaczenia i tak będziesz najpiękniejsza:) Wiesz nie wiem jak ja wytzrymam parę godzin w tak ściśniętym gorsecie...... ale czego się nie robi żeby pięknie wyglądać... JA nie wiem czemu on tak urósł...:):):):)hahahahaha

Gość DzIdZi_87
ciesz sie ze tak urosl:)no to bedzie dobrych pare godzin,na ktora slub macie??my na 15.a zabawa pewnie do 4...dobrze ze na poprawiny nie trzeba iec tej samej sukni:)chociaz moze i szkoda...ze to tak krotko trwa...potem zostana juz tylko wspomnienia:)

My mamy ślub na 12.Wesele a raczej przyjęcie weselne na 15 albo 16 jeszcze nie wiem do 24:) takie krótkie przyjęcie szkoda czasu trzeba przejść szybko do.................przyjemniejszych czynności:)haha

Gość DzIdZi_87
ja juz te przyjemnosci mam za soba:)jestem po cywilnym:)a pozatym dzieciatko mam:)moja wiktorka 5 lutego skonczy pol roku:)

ale fajnie:):):):):):):):):):) super ja też bym chciała mieć malutkie dzieciątko sama radość !!!! Ale najpierw nacieszę się mężem.... nie no musimy mieć chociaż swoje mieszkanie bo przez kilka miesięcy będziemy mieszkać z rodzicami ale wiem że długo tak nie damy radę wiec zbieramy:) ale super masz dzidziusia:):):):):)

Gość DzIdZi_87
no super super:)fajna taka pociecha:)tylko mam problem co z nia zrobie w dniu slubu,jest do mnie bardzo przywiazana,,,oj bedzie ciezko ja z kims zostawic..