Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DzIdZi_87

slub w roku 2007zapraszam panie z trojmiasta i nie tylko...

Polecane posty

Gość DzIdZi_87
co to juz nie ma nikogo??

Wiesz na początek możesz ją wziąśc ze sobą a później mozesz ją zostawić z kimś zaufanym:)

Nie wiem nawet możesz isę urwać w trakcie wesela nakarmić i uśpić i spokojnie możesz wrócić się bawić:)

Gość DzIdZi_87
no takie tez mam plany.tylko wszystkich przyjaciol chcemy zaprosic...ale moze ktoraj babcia??one napenwo nie zostana do konca.a bynjamniej 1 bo chor bardzo jest a mieszka obok mnie,takze mam takie ciche plany co do niej:)

Gość DzIdZi_87
ona na szczescie je z butli takze jesc moze dac kazdy:)no zobaczymy.a w kosciele juz macie zaklepana date??czy jeszcze nie myslicie o tym?

Gość DzIdZi_87
ok kochana:)a ja bede uciekac niedlugo bo mala mi sie budzi:)takze wybaczcie jak znikne w trakcie rozmowy:)

A jak dzidziś je z butelki to masz dużo łatwiej:) Gorzej jakbyś musiała wychodzić na karmienie..

Gość DzIdZi_87
o juz lece.bo sie weirci mala:)papa kochane,nie wiem czy dzis bede ale jutro napewno:)wogole to jestem tu tylko od pon-pt do godz 15.po 15 to raczej mnie nie zastaniecie..:*a w sototy i niedziele tezmnie nie ma:(ale mam nadziej ze topik sie bedzie utrzymywal:)tasia123 i malutka napewno beda prowadzic roznego typu konwersacje na temat slubu i wesela:)pozdrawiam was kochane .mykam do mojej ksiezniczki:)

no mam nadzieje ze tematów nie zabraknie .. ja chętnie posłucham oi przygotowaniach żeby na luzie i z pełna wiedza zaczac swoje przygotowania :classic_cool:

Gość dzidzi masz mózg taki jak
twoja ksywa... dzidzi..... Boże... dziewczyno, nie bede komentować:O

Stres i emocje tobędziesz miała miesiąc przed ślubem:) My narazie tak średnio się stresujemy bardziej nasi świadkowie się stresują..i dobrze:) nam pewnie przyjdzie miesiąc przed:)

Gość malutka_81 z tych fotek
wynika, ze ty wcale nie jestes taka malutka, wręcz przeciwnie:)

wygladac to mozna przez okno albo zza krzaka ... 1,60 w kapeluszu i na szpilkach to wg Ciebie duzo ;)?

Gość do malutka
chodziło mi bardziej o wagę:) ale spoko;)

Tasia123 mnie to nie przeszkadza .. lustro mam widze jak wygladam ;) ale najwazniejsze ze ta najwazniejsza osoba mnie akceptuje i ja siebie tez .. ;)

wiem o co chodziło do malutka.... Najważniejsze że Tobie to nie przeszkadza:):):)za to podziwiam:) Mnie np przeszkadza ja mam 166cm i ok teraz 65kg...Mojemu kochanie to zupełnie nie przeszkadza i wiem że taką mnie poznał i pokochał ale ja bym chciała troszke mniej ważyć tak dla siebie i mam nadzieję ze do ślubu schudnę troszkę:)chociaż wiem ze to nie jest najważniejsze:) chodzi mi o to że nikt nie musi tego tak komentować:)po prostu

Tasia123 ja mam 160 niecały .. i waze tez cos kolo 60 wage juz dawno wyrzuciłam ;) ...a Moj Facet mówi jak Cie bedzie łatwiej przeskoczyc niz obejśc wtedy możemy pomyslec o odchudzaniu ... a teraz nie bo mi z motylami odlecisz ;)

Fajnie lubię takich facetówP:) a najbardziej to mojego:):):):):) Moje kochanie jak mówię ze jestem za gruba czy coś to strzela wykład ale taki godzinny:) On wie że nie luibie tego gadania ja wiem że on nie lubi mojego gadania na ten temat dlatego nie gadamy:) mój facecik waży 100kg i wiesz co uwielbiam go po prostu uwielbim i on ma zakaz odchudzania ale wiem ze i tak to robi.....Skąd wiem że się odchudza bo nie chce teraz kupić garnituru do ślubu powiedział ze dopiero pod koniec kwietnia......Ale nie wyobrażam sobie go chudszego absolutnie taki ma być i koniec!!!!

Gość DzIdZi_87
zapraszam na topik:)niestety doloczyl sie do nas ktos kto niepotrzebnie komentuje...no ale coz..widac nie ma gdzie sie zaczepic,,,,:)

Gość DzIdZi_87
oooo:)...no to powodzenia:)a co to mabyc???tez szukam ale takiej dorywczej..bo z mala nie zawsze ma kto zostac:(