Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DzIdZi_87

slub w roku 2007zapraszam panie z trojmiasta i nie tylko...

Polecane posty

Gość DzIdZi_87
no to super:)mam nadzieje ze ci sie uda:)

tez bym chciala ... bo juz mam dosc siedzenia w domu .. chociaż nie wiem na ile mi moje zdrowie pozwoli pracowac :O ..

Gość DzIdZi_87
jakos w przyszlym tygodniu jedziemy po obraczki:)tzn ja chce jechac ale moj michal stwierdzl ze chce przytyc do kwietnia bo jest za chudy,i jest za tym zeby poczekac do kwietnia....on mysli ze przytyje tyle ze obraczka mu na palec nie wejdzie jak teraz kupimy:)i nie wiem czy czekac czy niee???

Gość DzIdZi_87
a co czestko chorujesz??zcy jakies stale problemy??

czekam na zabieg na sercu .. życ się z tym da i bez zabiegu ... ale z przyjemniej... i spokojniej .. :O

ja myslę ze kupic można teraz ...zmienic zawsze mozna a tak już spokojnie wybrać i miec z głowy :)

Gość DzIdZi_87
ale powiekszyc mozna bez problemu???my chcemy z bialego i zoltego zlota...nie bedzie widac ze sa powiekszane???a nie pisalam bo moja mama ogladala sukienke dla siebie na necie

mysle ze przynajmniej obejrzec wybrac i podpytać jubilera jak to najlepiej zrobic :) moze kup sobie a tamtą zamówic na przykład ?

Gość DzIdZi_87
no wlasnie tez nad tym myslalam.nie chce wszystkiego na kwiecien zostawic.bo sie z kasa nie pozbieramy..chcilam co miesiac cos..zeby tego tak finansowo nie odczuc:)

Gość DzIdZi_87
a jakie weele planujecie???kakies skromne dla rodziny czy raczej chuczne weselisko:)???

ja bym najchetniej nie robiła wesela, bo nie lubie i uważam to za strate kasy wolałabym te pieniądze przeznaczyc na własny kąt chociaz na jakąs czesc.. ale niestety moj facet mówi ze u niego w rodzinie to nie przejdzie ale drogą kompromisu ja zgodziłam się na wesele on na to że będzie niewielkie... ;)

Gość dzidzia_87
???

Gość dzidzia_87
jakis frajer podszyl sie pod moj nick...to ze dziecko nie jest mojego faceta to sciema...

Gość dzidzia_87
chore jest to ze ktos nie potrafi sobie znalezc miejsca...no ale coz:)teraz bede pod tym pseudo..chociaz to tez mi pewnie zaraz zablokuje jakas szmata..

Gość dzidzia_87
czesc tasia:)

Gość dzidzia_87
my tez duzego wesela nie robimy.takie srednie mozna powiedziec:)na ok70osob...ale koszta i tak duze,calosc wyniesie nas ok 18tys

ja kosztów jeszcze nie liczyłam mysle ze bedzie wesele na około też tak 70 osób nie więcej .. ja bym wolała nawet mniej .. może w 50 się uda.. :O

Gość dzidziol_87
makijazystek nie znam zadnych takich godnych polecenia...fryzjer na osowej jest 1 taki snaprawde super. dziewwczyna jest mloda ale naprawede utalentowana...jezdzi po polsce i tylko puchary i dyplomy zbiera:)

Gość dzidziaa_87
dziecko jest mojego faceta, ale musialam długo nalegac by sie ze mną ożenił, bo to była wpada:) ale i tak jest dumna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

My robimy w sumie przyjęcie weselne i chcemy z samym jedzeniem sie zmieścić w 2000 no i mże by jeszcze wódkę za to kupić:)tak myślimy bo w sumie to przyjęcie będzie na 15 albo 16 do 24.Więc sądzimy że dużo tego nie będzie potrzeba:) ale jak sie robi wesele do rana to już inna sprawa...

Gość buahhahahahaha
:O

dzidzia to weź zaółóż sobie nicka:)załóż hasło i nikt Ci sie nie podszyje:)

o to ja chetnie namiary na tą fryzjerke u tylu była w Gdańsku i żadnego sensownego nie znalazłam jak do tej pory :O

Gość buahhahahahaha
dzidzia dzidzio dzidzi dzidziek a moze proponuje bejbik:D