Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karina20

Prosze o radę

Polecane posty

Gość karina20

jestem w 2 miesiącu ciąży. Jest to moje pierwsze dziecko,mam 20 lat. Niestety nie mam ochoty na seks :(. Mąz już nie wytrzymuję ale jak zaczyna mnie całować itp to mnie obrzydzenie bierze i nie chce sie kochac,zaczyna bolec mnie brzuch. czy to moze miec jakis zwiazek z ciaza?

tak to jest bardzo mozliwe ale ja od 5 Mca ciazy mialam wielka ochote na sex, wczesniej nie, wolalam cieszyc przyszlym macierzynstwem i sex nie byl mi w glowie

Gość ze sie wtrace
to wszystko wina hormonow

Gość ona w sieci
to może być sprawka hormonów-nich mąż da Ci trochę czasu

Gość aeryn
Na pewno ma... Ja jestem w ciazy z drugim maluchem i mam podobnie jak TY. Z pierwszym było inaczaj, nic mnie nie ciagneło, bolało, ochota była praktycznie do konca. A teraz- najpierw mdłosci i wymioty. Myslałam ze jak przejda to bedzie ok. Ale niestety w ogóle mnie nie ciagnie do seksu. Mąz na szczescie jest wyrozumiały. Spróbujecie jakosc inaczej okazac sobie bliskosc. U nas prawdza sie masaz meza olejkiem. :-) Całego męza. ;-) Przeciez mozna rozdładowac napiecie nie tylko przez stosunek. Pozdrawiam

To jak najbardziej naturalne-hormony biorą panowanie nad naszym organizmem.Za jakiś czas może się wszystko odwrócić.Ja na początku miałam ochotę a póxniej im bliżej porodu to mniej-bolące piersi,duży brzuch.Wytłumacz mężowi co i jak a napewno zrozumie