Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez tak macie

Nudzi mnie zycie

Polecane posty

Gość tez tak macie

Niby wszystko jest ok fajnie pieknie a tak na prawde nic mi sie nie chce. Nie chce mi sie zyc. Nie chce umrzec bo wiem ze bolalo by to moich bliskich. Ale tak bardzo chcialabym nigdy nie istniec

Gość wiraże
ach co ta zima robi z ludźmi.....

Gość wzruszka
bo ty nudny jestes

Gość tez tak macie
Moze i jestem nudna. Moze po prostu nie przystosowana. Moja najwieksza rozrywka jest lykanie proszkow nasennych i spanie. Ale ostatnio nawet moje sny mnie nudza.

Gość wiraże
żelazo, B compositum, cynk i soki pomarańczowe na dzień dobry. to jeśli chodzi o zmęczenie fizyczne. z psychiką musisz sobie poradzić bez pomocy suplementów.

Gość rowniez znudzony
Doskonale cie rozumiem. Przesypiam 3/4 dnia. Niby nie jest zle ale nic mi sie nie chce. Trwa to juz ladne pare lat. Najchetniej przepalbym cale zycie.

Gość Janeczka____
no wlasnie dzis mialam te same mysli nie chce mi sie zyc -pomyslalam- no i nie iwem na przyklad dlaczego wszystko mnie nudzi :(

Gość Taka tam z wawy
Brakuje Ci po prostu słońca i kolorów... Każdy tak ma czasmi to mija... Widziałam Murderball, dokument o ludziach na wózkach. Ci to powinni się zupełnie załamać! A jednak nie. Próbują zrobic wszystko, żeby ich zycie nabrało sensu, udzielają się społecznie, grają w piłkę... Ciesz się życiem... :-)

Gość od niedawna na psychotropach
Ja jade na psychotropach i jest troche lepiej. Zycie nie zmienilo sie ale za to przestalem sie wszystkim przejmowc. Az sam sie sobie dziwie jak sie zmienilem. Mam wszystko gdzies. Nudzi mnie wszystko tak jak i przed praniem lekow z ta mala roznica ze olewam wszystko.

Gość tez tak macie
Taka tam z wawy --> moze i racja. moze to z braku swiatla. A co do ludzi pokrzywdzonych przez los, mysle ze przeszkodzy mobilizuja do dzialania. Dopiero jak cos sie straci, docenia sie co mialo wczesniej.

Gość Madalena Mała
Psychotropy to tylko leczenie objawów... Psychiatrzy ida na łatwiznę i przepisują prochy... Każdy ma minory od czasu do czasu, to normalne... A w naszym klimacie to dopiero... Podobno najwiecej samobójstw jest w finlandii. Zastanawialiscie się może dlaczego/ Przecież tam panuje niemal wieczna zima... przyjdzie wiosna, odzyjesz! powodzenia!! Sprawdziałam w necie. Murderball będzie w sobotę na Hbo...

Gość Bytu nieznośna lekkość
Nie wiem czy mówimy o tym samych filmie... Widziałam u kolegi w jego prywatnym klubie filmowym... Popłakałam sie jak bóbr. Pamiętam, że pózniej wywiązała sie ciekawa dyskusja na temat niepełnosprawnych. Polska to kraj wysoce nieprzyjazny. Nie ma podestów, ułatwień. Nic nie ma, a jestesmy ponoć w Uni... Tutaj tak wieje,że chyba wywieje mi wszystkie doniczki z balkonu... Cholera!