Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 745

czy zawaliłyscie kiedys szkołe studia ,prace przez faceta

Polecane posty

Gość 745

czy to jest wogóle mozliwe

Gość nieale było blisko
dobrze,że udało mi się wyjść z tego obronną ręką...

Gość mi też sie udało wyjsć jakos
z tego, a było blisko fiaska...ale nie poddałam sie nie warto

Gość nieale było blisko
facet dzień przed maturą powiedział mi,że zrobił innej pannie dziecko :-o

Gość UFF
No to koleś faktycznie pojechał po bandzie....

Gość UFF
Pod warunkiem, że nie jest TWOIM chłopakiem...oczywiście, no i mógł to wyznać po maturze....

Gość 745
czy ktos jeszcze się wypowie czy uwazacieze jest to kwestia psychiki człowieka czy moze co innego ?

ja zostawilam prace jak wyszlam za maz. Nie zaluje i tylko czasem mi jej brakuje. To byla moja ukochana praca ale po slubie wyjechalismy za granice.Maz ode mnie tego nie wymagal ale bylo oczywiste,ze nie bede dojezdzac do pracy 600 km hihihihihihi.

Gość ja ja ja jajaaaaaaaaaaa
Zawaliłam 2 klasę szkoły średniej ale wychodze na ludzi:-p zakochałam sie na zabój i nic innego sie nie liczyło tylko on...Ale to nie przetrwało i dobrze:-p

Gość nieale było blisko
wtedy bardzo mnie to dotknęło,ale teraz już tyle lat minęło,że jedynym uczuciem,jakie żywię,jest ulga,że nie jestem z takim burakiem

Gość 745
a co myslicie o takich ludziach ?

Gość nieale było blisko
nie zawaliłam,zdałam na średnią 4.0,skończyłam studia,znalazłam sobie normalnego faceta

Gość nieale było blisko
=Ja= na serio tak myślisz?no to chyba nie byłeś/aś nigdy bezgranicznie zakochany/a?

Gość 745
a ty sie umiesz mądrze zakochać?

Gość aga-26-lat
ja raz zawalilam przez faceta nauke jak bylam w trzeciej klasie liceum. na szczescie skonczylo na paru jedynkach i potem naprawilam. drugi raz o malo przez goscia nie zrezygnowalam ze studiow za granica. Na szczescie w pore opamietalam sie

Gość 745
człowieku ty sie z choinki urwałes

Gość anonimowa z Łodzi
ja zawaliłam maturę, tzn zdałam ale cienko.. teraz studiuję zaocznie, bo na dzienne nie było szans ale średnia 4,6 i nawet stypendium motywacyjne otrzymałam :) facet już dawno zapomniany, aktulanie wolna :)

Gość 745
ja znam przypadki ze ktos zawalił studia zastanawiam sie nad tym czy to jest kwestia słabej psychiki czy czegos innego /

Gość kot25
hehe moja kolezanka miała chlopaka i on już ją tak strasznie draznił , że nie mogła wytrzymac; i z nim zerwała 3 dni przed maturą jego; potem się tego strasznie wstydziła :P ja z powodu faceta tak odkladałam swoją obronę , no i tak się ta moja ofiarnosć skończyła , że i tak ze mną zerwał :P innąsobie znalazl; no i dobrze , wzięłam się wtedy w garść , zrobiłam szybko dyplom , tego mi było trzeba :P

Gość 745
z tego wnoskuje ze wszyscy ci mezczyzni nie byli tego warci skoro nimi nie jestescie

Gość 745
do Ja mozliwe ze głupota tylko to jest niesprawiedliwe facet sobie zyje a kobieta się meczy

Gość nieale było blisko
745 to chyba nie chodzi o słabą psychikę...tylko o to,że ufasz komuś w 100%,wydaje ci się,że wszystko o nim wiesz,kochasz go miłością pierwszą,bezgraniczną,ufną,a tu taki szok...nie znam osoby,której by to nie załamało

Gość wiraże
NIGDY W żYCIU BYM NICZEGO NIE ZAWALIłA PRZEZ FACETA. ZE MNą MóJ BYłY ZERWAł TUż PRZED OBRONą PRACY MGR TYLE LAT MA PRZEPAść PRZEZ NADęTEGO BUFONA????????

Gość aga-26-lat
ja sie tak glupio zakochalam ze chcialam dla niego zostac w polsce i nie wyjezdzac na studia za granica, los trzymal mnie w opiece bo ten czart mnie zostawil. bardzo to przezywalam ale wyjechalam a teraz mam meza i too wiele lepszego

Tak niestety... Zawaliłam 2 rok studów dziennych .... przez faceta bo kochałam przeogromnie i na zabój ...Szkoły zawalonej żałuje owszem .... a tamtego uczucia - było przecudne ...Choc rozstaliśmy sie 2 miesiace temu to mam mieszane uczucia ... szkola i wykształcenie są arcyważne !!!

Gość wiraże
nie ale było blisko - to już znasz. MNIE.

Gość 745
ola 22 tzn ?

Gość anonimowa z Łodzi
popieram przedmówczynię, czysta głupota... sama się teraz sobie dziwię, że mogłam być taka ślepo zapatrzona i to w kogo?! poza tym kochać, to dbać o to, by Twoja druga połóweczka mogła się rozwijać :) plus taki, że stałam się bogatsza o nowe doświadczenia i wiem jak miłość nie powinna wyglądać :) pozdrowienia :)

wyrzucili mnie z uniwersitetu,bo za czesto moj kochany chcial spedzic ze mna jakis czas...