Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowany kobietami

Jestem zalamany !!!!

Polecane posty

Wczesniej myslalem ze kobiety sa czyste i niewinne , po prostu lepsze od mezczyzn ale po czytaniu tego forum to wydaje mi sie ze sa tak samo wulgarne i ordynarne . To jest okropne , zeby dzisiaj wiazac sie z kobieta to trzeba byc chyba homoseksualista bo one niczym sie nie roznia od pospolitych dresow . Zdradzaja chyba nawet czesciej niz mezczyni , tematy o zdradach , obciaganiu , czarnych penisach itp. bija rekordy popularnosci :O

Gość mało wiesz o kobietach
Ja ostatnio się dowiedziałem, że wszystkie kobiety(nawet te ładne!) też robią kupę. Do dziś jestem w szoku.

Czuje sie osaczany przez jakies zboczone kobiety :O

Gość odemnie też
##,................,#**#,.,#**#, .....##.........,,#####... ........# .......##....,#..........#....//.....# ........# ##*.....#..........((......# ..........'''#................ ... ....# .............''#......#...............# .......... .......''##;........#.....#, ......................#....... ."##"...#, ......................#............... .....#, ......................#.....#................#, .. ....................#.....#..................#, ........... ...........#.....#....................#*, ................. ....####..##########.....*

Gość a ty co
urwales sie z choinki ? :):):)

Czy traba u tego slonika koniecznie musiala stac , nie mozecie obejsc sie bez podtekstow seksualnych ????

Gość kocham kobiety....

Gość tech.
podtekstów ?! chyba głodnemu chleb na myśli ;)

Gość senioritka _5_
otóż mylisz sie i to bardzo i nie umieszczaj wszystkich kobiet do jednej szufladki... niektóre takie sa i nic na to nie poradzisz, ale podkreslam nie WSZYSTKIE!

Kiedys myslaem inaczej ale to forum uswiadomilo mi jakie sa naprawde . Prawda jest smutna i trudna do zaakceptowania .

Gość senioritka _5_
i wierz mi, albo i nie, ale sa kobiety, ktore nigdy nie zdradziły swoich mezczyzn i nawet im to nie w głowie. Brzydze sie zdrady. Uwazam, ze jesli juz sie nie che byc ze swoim partnerem/partnerka to trzeba ten zwiazek zakonczyc, po co zdradzac i dodatkowo ranic sie i oszukiwac? Predzej czy pozniej kłamwstwoi tak wyjdzie na jaw.

Gość biedroneczki sa w kropeczki
tak potwierdzam to wszystko prawda o kobietach, musisz sie z tym pogodzic nieuswiadomiony biedaku

Gość senioritka _5_
przeciez niektóre dziewczyny, czy kobiety tworza rozne topiki dla jaj, nie majac o pewnych sprawach bladego pojęcia.. A czy w świecie realnym takze obracasz sie wokół takich ordynarnych i wulgarnych kobiet? Dlaczego oceniasz wszystkie kobiety przez pryzmat głupiego forum internetowego?

Gość buhahahahahaha
a tutaj na forum siedzą WSZYSTKIE KOBIETY ŚWIATA, tak, tak, mały, nie łudź się więcej :-p

Wiem ze tutaj nie siedza wszystkie kobiety swiata lecz jedynie Polki wiec zeby niesprawiedliwie nie krzywdzic wszystkich kobiet takie zdanie mam tylko o Polkach . Na tym forum pisalem z jedna dziewczyna z Ukrainy ktora okazal sie bardzo mila i inteligentna osoba wiec o nich na razie mam bardzo dobre zdanie .

Gość senioritka _5_
To co powiesz na to, ze ja jestem Polką, jestem miła i inteligentna, ale wg Ciebie oczywiscie wulgarna i ordynarna, bo przeciez Polka.....głupie męskie myslenie!!

Gość guysgfufkgyerufy
to sobie wejdz na meskie forum to sie juz ludzim rozczarujesz w ogole:o

Gość senioritka _5_
Wiesz co, żal mi Ciebie, bo z takim podejściem, to Ty daleko nie zajedziesz...a mieszkasz w Polsce? Bo jesli tak, to musisz jak najszybicje sie ewakuować, bo przeciez tu sa same ordynarne i wulgarne kobiety...

Gość ja bym cie wziela
cnotki niewydymki to przeszlosc. jakbys posluchal jak baby ze sona gadaja jak faceci nie szlysza:D penisy, spuszczanie na twarz, polyk, anal, pierdzenie w nocy, robienie kupy, to standard. a wy mysleliscie z eo kosmetykach:D