Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szpinakowa

Pytanie do Lucky Lady -odnosnie wozka

Polecane posty

Gość szpinakowa

Widzialam na twoim blogu zdjecia ze spacerkow z malutkim i jak sie dobrze dopatrzylam to masz chyba trojkolowca. Jakiej firmy i jak ci sie nim jezdzi? Czy jestes zadowolona i czy to prawda ze sa niestabilne?

Gość a Elena o kto
ona ma quinny buzza

Quinny Buzz, jestem z niego b. zadowolona, ale nie opieraj się na mojej opinii, bo bardzo rzadko go używam i moja pochwała może się okazać niemiarodajna. Na spacerki codzienne używam zwyklego wozka wielkiego jak szafa trzydrzwiowa, a buzz na weekendy, gdy wyjezdzamy gdzies dalej, bo łatwo się go pakuje do samochodu.

ja mieszkam w Poznaniu ale ten wozek do mnie nie przemawia chyba ze np na wypady do marketu.To siedzisko kubelkowe to lekka porazka.Jedz w Poznaniu na stary rynek zob jak dziecko bedzie sie bujac na wertepach:)

Gość podnosimmy
lucky a jaki masz ten duzy?bo ja tez mam taka wielka krowe -ale po pzełozeniu raczki na spacerowke prowadzi sie masakrycznie

Gość też fajnie
Ile kosztuje ten quinny??

Gość szpinakowa
Ja sie napalilam na Quiny speedi sx ale nie widzialam go jeszcze na zywo. Za tydzien pojade do Komornik (kolo Poznania) do hurtowni i go oblukam troszke ;) Lucky a mozesz mi podac jeszcze jakies adresy sklepow gdzie maja duz wybor wozkow? ...a jakie to jest to kubelkowe siedzenie?