Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowana z lekka

Pierwsza noc z nowym facetem .... i szok!!!

Polecane posty

heh poczekaj moze jeszcze troche zobaczysz co bedzie nastepnym razem a tlumaczenia ze nie chcial cie budzic itp sa smieszne :D

Gość Nicelly
Lomatko,,,brak slow,,,nie wiadomo czy sie smiac czy plakac,,,

Gość Hardkorowiec
hmm.. po prostu podniecilas go i tyle a ze musial troche przytrzepac to ja rozumiem w koncu nie ma ludzi doskonalych :)

Gość ta nowa
Hej zdegustowana z lekka ! Naprawde nie powinnas sie degustowac, mialam kilku porzadnych chlopakow w zyciu i wiem jak kobieta powinna byc respektowana.. Mi sie wydaje, ze ten chlopak naprawde jest porzadny : po pierwsze chodzil z toba przez kilka miesiecy a nawet sie nie dobieral - to rzadkosc w naszych czasach ! On ma po prostu duze potrzeby i jest mlody wiec ciagle mu sie chce . Ja bym to dobrze odebrala gdyby chlopak nie chcal mnie budzic z delikatnosci czy respektu. Zaczal przypuszczalnie przez sen a dokonczyl w lazience.. Mnie by chyba bardziej szkodzilo gdyby mnie w nocy budzil- ja lubie sie wyspac a nie sluzyc facetowi na kazde zawolanie ! Dbaj o niego , bo nie wszyscy faceci sa tacy dobrzy w lozku !

Gość mojego facet to kreci...
kiedy moze sobie zwalic konia przy mnie , na poczatku przyznam ze bylo troche nie smaczne ale za drugim razem zrobilo mi sie mokro i kochalismy sie jak szaleni. kupilismy malenki wibrator nakladany na fiutka DUREX-a ale czasami sama sie nim sie zabawiam a moj facet soba i jaest nam dobrze mogac na siebie patrzec. zawsze to jakas odmiana i nie uwazam tego za nienormalne A ten facet moze faktycznie dlugi czas sam sie biedaczysko zaspokajal ze kiedy w koncu sie z Toba przespal obudzil sie w nocy i nie mogl sie powstrzymac... pozdrawiam

Gość mojego facet to kreci...
kto chetny polecam sprobowac...:)

Gość Przykro mi
ale jesli gosciu cos takiego robi jak jest mlody to moze skonczyc jak moj facet, ktory jest po 40tce i nie umie juz normalnie wspolzyc z kobieta.

Gość wooow
zdegustowana a ile On ma lat???