Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość li li li li li

Pękajoce usta

Polecane posty

Gość li li li li li

W taka pogode jak dzisja i jak jest tylko zimno pekaja mi usta a sora jest sucha:(. Zadne pomadki ochronne mi nie pomagaja, albo tylko troszeczke. Moze znacie jakies specjalne kremy do ust?? Pozdrawiam i z gory dziekuje za rady:)

Gość miód spróbuj

Gość li li li li li
Miod pomaga ale tylko na chwile spbrobuje tej masci dzieki za rady pozdrawiam :)

wypróbowany domowy sposób- MIÓD:) naprawde polecam wystarczy że posmarujesz sobie usta miodem,nic nie kosztuje a naprawde pomaga...oczywiście nie od razu ale po kilku dniach takiej \"miodowej kuracji\":) usta są naprawdę gładkie i mięciutkie,bez żadnego łuszczenia się:)

Gość ja polecam
carmex.cudo:)

Gość odżywka do pękających ust
w zasadzie balsam TISANE w aptece 8 zł "słoiczek" ok 5g jest naprawdę genialny, żadna pomadka nie może się równać na bazie wosku pszczelego, cudownie nawilża, po kilku dniach zupełnie przestają pękać wit A też niezła, ale Tisane lepsze - bardziej i na dłużej natłuszcza

Gość ona w sieci
mi też pomogła maść witaminowa:)

pomadka z kremem ochronnym Mustela bebe droga, ale naporawdę świetna od kiedy jej używam nie mam żadnych problemow z ustami do kupiniatylko w aptece, swietna na zime, bi moze byc rowniez stosowana do policzkow i jest bardzo delikatna, bo przeznaczona dla dzieci i niemowlat