Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaolek123456789

Czy to dopowiedni wiek na zareczyny?

Polecane posty

Gość aniaolek123456789
ja np. razem z moim przyszlym oficjalnym narzeczonym zamierzam zamieszkac razem odrazu po zareczynach bo jak narazie to On tak u mnie pomieszkuje w weekendy bo mieszkam sama w mieszkaniu w miejscowosci w ktorej studiuje =) a jak bylo u Was? mieszkacie razem po zareczynach?

Gość aniaolek123456789
j jest kogo gratulowac on jest bardzo i to naprawde bardzo kochanski i ufam mu w 100% ale nigdy mu tego nie powiedzialam niech sie chlopak stara prawda? ;)

Gość 22laTTTka
My mamy mieszkanko, ale ja mieszkam u siebie z rodzicami ze wzgledu na studia ;-) Mam po prostu troche blizej na uczelnie ;)

Gość aniaolek123456789
to super ze macie juz wspolne mieszkanko my jestesmy na etapie poszukiwania dzialki pod krakowem na nasza chatke- nawet projekt juz kupilismy bo tak nam sie spodobala!!!!zycie zapowiada sie super ja on i w przyszlosci dwa malutkie smyki(yulko zeby nie zapeszyc-odpukac w niemalowane!!!!)

Gość 22laTTTka
My chcemy miec trójeczke haha :-)

Gość 22laTTTka
No nic spadam dalej sie uczyc, sesja tuż tuż :-) Jutro sie odezwe :-)

Gość tak naprawde
w kazdym zwiazku jest inaczej - nie ma wieku "odpowiedniego" i "nieodpowiedniego" na zareczyny. Ja wychodzac za maz mialam niecale 21 lat i znalam meza niewiele ponad 8 miesiecy

Gość 561537915
ja tez spadam pora zaczac sie uczyc czeka mnie tydzien pelen kolosow pa pa

mamy sporo pozałatwiane, salę, kościół, nauki, fotografa , kamerzystę, ja mam już suknię, projekt zaproszeń mam już gotowy, my mieszkamy razem juz przeszło 2 lata, najpierw mieszkaliśmy u jego rodzic.ów, teraz u mojem mamy, po ślubie przeniesiemy się do własnego domku, który teraz remontujemy

Gość Kokotaa
Wybacz - ale Twoja wypowiedz bardzo jasno swiadczy o tym, ze jeszcze nie powinnas wychodzic za maz,bo do tego trzeba dorosnac:) Skoncz sobie studia,popracuj,pozyj,jesli nadal bedziesz z tym samym facetem i przedewszystkim nie bedziesz zadawac tak infantylnych pytan,to wtedy wez slub:)

Gość Marcia20
Ja tez rocznikowo mam 21 lat i niedawno sie zareczylam. dosc dlugo sie znacie wiec jak wiesz ze chcesz cale zycie z nim spedzic to czemu nie. wiek nie ma znaczenia

Gość do kokotaa
popieram. Dokladnie. Poza tym jak widzę kolejna idiotka planująca zaręczyny:-( Beznadzieja.

Gość nightrider
Mi sie oswiadczyl po 1, 5 roku bycia razem, zrobil to z zaskoczenia chociaz sie troszke spodziewalam a za 2, 5 miesiaca jest nasz slub:)