Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to niemozliweyyhy

JA ZNAM SPOSÓB ZEBY FACET NOSIL WAS NA REKACH!!100SIE SPRAWDZA!

Polecane posty

Gość to niemozliweyyhy

bądzcie dla niego poprostu zawsze zołzami.. i niedostepne ..nie na zawolanie. u mnie sie sprawdza tak od 10 lat .. trzeba byc zołza anie dobra uleglą kobietką ..

Gość to niemozliweyyhy
miaLOI BYC W TEMACIE ZE 100%SIE SPRAWDZA..

Gość fgfgfg
A wiesz ze masz racje??jak bylam dobra to tragedia a jak jestem zła to mi nadskakuje ciagle pozatym taka ksiazka jest ze faceci kochaja zołzy..

Gość tylko gdzie wtedy
jest prawdziwa bliskość? Też jestem zołzą i mam tego dość. Chciałabym być czasami malutką dziewczynką wtulającą się w bezpieczne ramiona

Gość mona11111
cos w tym jest ....odkad zaczelam traktowac facetow z gory i byc niedostepna mam branie jak nigdy...

Gość niedokonca
cos w tym jest, ale nie do konca chodzi o to zeby byc zołzą. poniewaz facet to zdobywca, trzeba robic tak, zeby facet co jakis czas musial sie postarac, powalczyc. a czasem trzeba byc milutką.

Gość fgfgfg
faceci kochaja gonic króliczka a gdy go zlapią juz im sie nudzi ..to prawda niestety i innej nie ma znam faceta który szalal za moja kolzenaką ..ona byla przesliczna i marzenie dla kazdego ..gdy ją zdobyl zaczelo mu sie nudzic aŻ zdradzil ja z brzydką suką ..

Gość sweetEvil
ja tak nie potrafie...zawsze to on sie obraza a ja musze byc milutka i posluszna :( moj kochany misiaczek:*

Gość ytut
hmmm... mnie mój nosi na rękach m.in. za to że NIE JESTEM zołzą, widocznie każdy wybiera co lubi ;D

Gość sweetEvil
no wlasnie, niektorzy nie lubia zolz :P

Gość mizerda
u mnie to jest tak że to on za mną lata, nadskakuje itp a wiecie dlaczego? BO JA NIE LATAM ZA NIM NIE LEPIE SIE DO NIEGO JAK RZEP ON PRAWIE NIGDY NIE OBRAŻA SIE NAMNIE I NIE ROZUMIEM JAK KOBIETA MOŻE LATAĆ ZA FACETEM, PRZEPRASZAĆ GO O BYLE GÓWNO BO OBRAZONY TO JEST PONIZAJĄCE.... ALE JAK SOBIE WYCHOWIECIE TAK MACIE A JA JESTEM W ZWIĄZKU 8LAT I W ŻYCIU NIE NADSKAKIWAŁAM MU

Gość taaaaaaaaaa
a jak ona ma nadwagę ze 30 kg to na rękach nosić!!!!!!!!????????????? szok :P

Gość sweetEvil
oj bys sie zdziwil :p mam 177 cm wzrostu i waze 60 kg :P wile by mi zazdroscilo hehe

Gość zołzowata
a ja mam faceta od 9 lat od 6 jesteśmy małżeństwem ..............przyznaję -> jestem zołzą ..wredną..i zimna...ale czasami mam gdzieś tam pokłady dobroci czułości :) a on nawet jak moja wina to i tak mnie bezgranicznie kocha .ehhhh taka prawda! miłość! !! i ie opuszczę go aż do konca! ehheh nieraz sam mowi ze jestem wredna i nieczuła...ale toż to mój chrakterek! jesteśmy zupełnym przeciwieństem ..ale zawsze ten sam poziom miłości...ehhhh cudownie! :) pozdrawiam wszystkich:)

Gość taaaaaaaaaa
sweetEvil -------> ciebie na jednej ręce chętnie ponoszę ..tylko nie wiem czy za niski nie jestem -166 :P

Cos w tym jest, w moim pierwszym zwiazku za bardzo chcialam byc doskonala dziewczyna, wszystko musialo byc perfekcyjne, jedzenie, seks, pelne oddanie, psia wiernosc, nawet dziewica bylam przed nim :P Zawsze staralam sie go rozumiec, bylam mila dla jego przyjaciol, wesola, atrakcyjna i namietna... a i tak mnie zdradzil, taki chodzacy ideal. Teraz jestem po prostu soba, gotuje jak mi sie chce, chodze po domu w dresach, do niczego sie nie prtzymuszam, jak mam zly humor to mu mowie, zeby teraz lepiej do mnie nie podchodzil, a moj chlopak jest wciaz zakochany, zapatrzony i swiata poza mna nie widzi :D Chociaz z drugiej strony nie jestem pewna czy to kwestia mojej zmiany czy zmiany chlopaka... ;)