Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dory

ZABAWKI DLA DZIECI DO LAT 3

Polecane posty

Zastanawiam się dlaczego zabawki przeznaczone dla maluchów (Np. 0-3mcy albo 3m+, 6m+) sa takie drogie, podczas gdy podobnie wyglądające a czasem jeszcze ładniejsze tylko z metką \"powyżej 3 lat\" sa dużo tańsze. Czesto grzechotka jest oznaczona symbolem \"powyżej 3 lat\", co przecież jest idiotyzmem, bo jakie dziecko w wieku 3 lat bawi sie grzechotką. Czy te specjalnie wyprodukowane dla maluchów są z jakiegoś nietoksycznego plastiku? Moze rozpadają sie w razie pogryzienia, połamania w jakis konkretny sposób nie kaleczac dziecka?? Czy warto wyrzucac kasę na te drogie gadżety?

Teoretycznie zabawki dla niemowlat i małych dzieci są wykonywane z nietoksycznych materiałów i nie zawierają małych cześci, które dziecko może połknąć, zakrztusić się nimi, albo wsadzić sobie do nosa, czy gdzies ;) A takie cos wykonać jest trudniej i pewnie ciut drożej, niz zabawkę za przysłowiowe 2 złote... I druga sprawa - te oznaczenia 0m+, 3m+... Chodzi o to, że według producenta, dziecko wt akim właśnie wieku skorzysta najbardziej z takiej zabawki.

tylko się nam wydaje że te zabawki są nietoksyczne ,prawda jest inna!!!!!!!!!!

Gość Dorota212
Polecam fajną stronkę z zabawkami dla dzieci.. www.mychild.pl. Znalazłam tam wiele ciekawych ofert dla mojego malucha. Może Ty też cos znajdziesz ;) !

Gość fwfwefwe
Woooow, ryby po których można deptać, za 260 złotych! :S

Gość Aneta212
Zachęcam do oglądania stronki www.mychild.pl Znalazłam tam duzo ciekawych ofert dla mojego dziecka. Może Ty tez cos znajdziesz ;)

Gość prowokacja czy następna
fajna reklama:) wysil się i jak już zmieniasz niki to wypowiedź też zmień:)

Producent ma możliwość odpowiedzi na reklamacje, że zabawka przeznaczona była dla dzieci po 3 roku życia. Sprytne podejście i tyle :)