Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wykrzykniczka007

Piecyk gazowy, a huraganowe wiatry, mogło skończyć się tragedią.

Polecane posty

Gość wykrzykniczka007

Wszystkich niedoświadczonych chciałabym uchronić przed losem, który spotkał moją lokatorkę. Wczoraj, w czasie najwiekszego wiatru poszła się kompać i słuch po niej zaginął. Na szczęście nie była sama i do łazienki czekało kilka osób, tylko to ją uratowało, bo zaczęliśmy się zwyczajnie po jakimś czasie dobijać. Łazienka jest dość duża i ma dobrą wentylację, więc po jakimś czasie się przewietrzyła i dziewczyna zaczęła dochodzić do siebie. Na dokładkę była dość mocno wstawiona, więc nie wiedzieliśmy co jej jest. Zawieżliśmy ją do szpitala, stwierdzono u niej śmiertelną dawkę dwutlenku węgla, ale już jej lepiej. Cudem to wszystko przeżyła. Ludzie, myślcie co robicie, nie kompcie się pijani i uświadomcie sobie, że w trakcie huraganu nawet najlepszy komin może wdmuchiwać spaliny do środka. W tej łazience codziennie myje się 10 osób, nigdy nic nikomu się nie stało. Piecyk jest sprawny, a mimo to ściągam w poniedziałek kominiarza, żeby sprawdził odprowadzanie spalin. Przekażcie to wszystkim znajomym, szczególnie posiadaczom nieszczęsnych JUNKERSów, jak popatrzycie w sieci, takich zaczadzeń każdego roku jest kilkaset. To tyle ode mnie, reszta zależy od was.

Gość heeeeeeee
??????????????

Gość klakjsalkjdlkas
chyba tlenkiem wegla a nie dwutelnkiem... tez sie zatrulam tym cholerstwem dokladnie rok temu. Podpisuje sie pod Twoim postem w 100 % UWAZAJCIE!!! ja nawet sie nie zorietowalam co sie dzieje... Poszlam sie myc a swiadomosci odzyskalam dopiero jak przyjechala karetka i dostalam tlen... Potem karetk gdzie ciagle mialam ochote wymiotowac, izba rzyjec gdzie dostalam takich drgawek ze nie mogli mi zrobic EKG i nie przespana noc na toksykologii z cholernym bolem glowy... Po tygodniu wszlam, ale leki bralam jeszcze przez 1,5 miesiaca... Uwazajcie , na[rawde. To sie wydaje taka blacha sprawa dopuki sie nie zdarzy... W ta noc co ja sie zatrulam kilka osob zmarlo... Z tego samego powodu. Na szczescie nie bylam w domu sama - tylko to mnie uratowalo... To jest okropne... Mozna sie udusic w kilka minut a nic sie nie czuje. Naprawde uwazajcie!