Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobić z takim

Facet sknera ...... macie/miałyście takich ???

Polecane posty

Gość centka
ty nie jestes sknera tylko realista.to ze nie chodzisz do pabow i kupujesz najtaniej w marketach ma swoje uzasadnione racje.ty odkladasz pieniadze na swoje cele i wydajesz je

Gość dejot
dla kobiet jesteś sknerą bo....nie wydajesz na nie kasy, chcesz się ubrać zamiast wydawać na ich przyjemności kase

Gość sknera .
centka--> hmm... tylko czasem juz nie wyrabiam, bo często moi kumple idą gdzieś się "zabawić" i potrafią przerąbać stówke lekko... Ja raczej unikam takich sytuacji i czuję się nieswojo. Bo zaraz wyobrażam sobie co bym mógł mieć innego za te pieniądze... Dlatego już sam nie wiem, czy przesadzam, czy jestem jakiś inny...

Gość sknera .
dejot --> tu nie chodzi nawet o wydawanie kasy na kobiety. Fakt nie mam dziewczyny, ale wynika to z mojego charakteru tylko i wyłącznie. Z resztą jakbym miał dziewczynę, to zamiast w knajpie zostawić kase to wolałbym jej coś fajnego kupić, np. perfumy czy jakiś fajny drobiazg...

Gość ciagle kochajaca
ja kiedyś z jednym umówialm się na randkę (pierwszą i szkoda że nie ostatnią..) a on jak tylko weszliśmy do lokalu zapytał się czy za siebię zapłacę... i nie sam fakt tego że za siebie zapłaciłam mnie uraził bo wcześniej miałam zamiar sama mu to zaproponować, tylko to, że on śmiał w ogóle z takim pytaniem wyskoczyć! Kompletny brak wychowania i klasy!

Gość centka
moim zdaniem rozni sa ludzie i rozne upodobania.mysle zes typ domatora a atmosfera zadymionej knajpy pelnej pijanych geb cie nie kreci.osobiscie mam wielu kolegow takich jak ty i uwierz mi to zadna ujma.sama po pubach nie chodze bo wole te pieniadze polozyc na kupke i jak uzbieram to wydaje je na spelnianie moich kolejnych marzen czy prywatnych przyjemnosci

sknera - ale masz jakiś inny plan zagospodarowania tych pieniędzy zamiast przepicie ich a pradziwy sknera pieniędzy w ogóle nie wyda. Były mojej koleżanki potrafił zaparzać jedną torebkę herbaty tesco dopóki chociaż ledwo barwiła wodę :D

Gość szukam faceta 25 26 27

Gość sknera .
dziekuję. czuję się spokojniejszy. centka -->dokładnie :)

Gość centka
cala przyjemnosc po mojej stronie najnormalniejszy z normalnych;)

Gość ciagle kochajaca
nie wyswietla postow znowu!!! a co do tematu - zastanawiam sie czasem czy moj kochany to robi ze skapstwa czy po prostu przyjal ze ja place zawsze za siebie i ze jest mi z tym dobrze...? Panowie! czy jest jakas szansa ze to sie zmieni? Bez koniecznosci mowienia mu o tym....? bo za Chiny ludowe nie zdobede sie na taka rozmowe z nim

Gość a jak to z dziewczynami jest
czy my mozemy palic fajki od faceta?

Gość kasiaczkowa
pytanie do Panow!!! w jaki sposob rozpieszczacie swoje ukochane?

ja też zostałam tak wychowana ,że należy się dzielić z innymi i ,że się nie wypomina nie wiem co odnośnie mojego faceta on jakby mógł to by mnie z każdej złotówki rozliczył czy tzn. że jest ze mną bo jest i wcale mu nie zależy i chętnie by tylko brał ale nie pamiętam ,żeby mi coś bezinteresownie postawił jak już to następnego dnia wypomni:(

Gość stanowcza32
moj facet ostatnio stwierdzil ze zarabiajac 1500 zl i nie tracac na jedzenie bo mieszka z rodzicami ani na oplaty...nie bedzei go stac na bilet do mnie za 20 zl...myslalam ze mnie krew zaleje...nie jest juz moim facetem:)

Gość poczekajcie na naczelnych

facetow łatwo rozszyfrowac, biedni zawsze udaja bogatych , a bogaci biednych, ostatnio miałam bardzo bogatego faceta, jezdizl najnowsza bmka a on caly czas mi gadal jaki to on biedny , to chcialam mu pokazac ze nie lece na jego kase i ze jak jest biedny to ja zapłace za kino itp, i zrobilo mu sie troche głupio :P

Gość podobno jest rownouprawnienie
jak on nie mial 20zl to sama moglas je wydac i pojechac do niego

da sie cos zrobic moj maz byl tez sknera dostawalam 10 zl na zakupy i 20 na weekondowe zakupy i mial byc obiadek sniadanko i kolacja a o innych rzeczach mogłam pomarzyc wiec stwierdziłam ze on tez niech sobie pomarzy ze ma zone i sie rozwiodłam z dupkiem ;)

Gość czyli on za wszystko placil?
pewnie sie cieszy ze sie z nim rozwiodlas...

ta jasne to ja sie ciesze ze sie huja pozbyłam i jest mi dobrze juz od 9 lat bez niego

Gość do kafieteryjny wpierdalacz
Chodzi Ci o temat "największe sknerskie"??? Jakoś nie widzę, żeby broniła sknerusów. Z tego co widzę, zwalcza zarówno sknerusy męskie, jak i KUTWY DAMSKIE :D A Ty, co jesteś utrzymanką, że się tak do niej od kilku dni, jak widzę, dopierdzielasz? Dawno jej nie było na Kafeterii, a już w kilku tematach udało mi się zauważyć Twoje zjadliwe posty :P

zrób sie na czarno żeby z toba gadać 30tka łazi po całym kafe tak sie składa bo nie ma co robić ale dobrze że tematy w których chamstwo sie szerzy kasuja jednak :P było kilka tematów jak broni właśnie takich facetów :P pewnie nie ma żadnego :P

no tak tamten został usunięty dzięki pomarańczkom :) największe sknerskie teksty facetów .... może jak będzie kultura(w ogóle pojęcie nie znane na kafe) i spoko historie to i ten nie przepadnie;)

Gość Herbana.............
hahaha blachary zakomplesione