Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XYZXYZXYZ

Po czym poznać że żonaty facet ma ochotę na romans??

Polecane posty

Gość XYZXYZXYZ

Ja nie jestem w związku, a on tak. Żonaty od 3 lat. Od pewnego czasu iskrzy między nami. On jednak wciąż stara się zachowywać pozory. A ja zgłupiałam, o co tak naprawdę chodzi. Pomóżcie.

Gość a ty się trzymaju z daleka
zanim rozwalisz czyjeś małżeństwo!

Gość XYZXYZXYZ
Nie chcę rozwalać małżeństwa Chcę tylko, żeby mnie też ktoś poświęcił swoją uwagę. Jestem zdesperowana i samotna, i tyle.

Gość XYZXYZXYZ
Znajdź sobie wolnego.... serce nie sługa :(

Gość taaaaaaaaaa
a ja tam uważam że jak facet będzie chciał zdradzić ..to i tak to zrobi ! nie ma rady ..a to że ty jesteś gdzieś obok niego to hmmmm..zastanawiające ..moze włąsnie jeszcze nie jest pewien do konca ! a może wcale nie chce ..tylko czuje potrzebe poflirtowania sobie ...eeeeeeeeee sama nie wiem pogubi.łam sie we włąsnych myślach heheheh to tyle odemnie :)

Gość a ty się trzymaju z daleka
zdesperowana samotna-facet pewno trochę to wyczuł i dlatego zawraca ci głowę ,bo ma ochotę na skok w bok, zastanów się, czy za jakiś czas chcesz być przyczyną czyichś łez

Gość Dobra rada zawsze w cenie
Dokladnie. Widocznie nie jestes ta, dla ktorej facet jest gotowy poswiecic swoje malzenstwo. Gdyby chcial, juz dawno by zdradzil zone z Toba. W moim przypadku tak bylo: on mial zona, ja bylam wolna, zakochalismy sie w sobie, teraz rozwod jest w toku a my jestesmy razem.

Gość XYZXYZXYZ
"Widocznie nie jestes ta, dla ktorej facet jest gotowy poswiecic swoje malzenstwo. Gdyby chcial, juz dawno by zdradzil zone z Toba. " Krótko się znamy, sytuacja się dopiero rozwija... A ja nie wiem co mam myśleć :(

Gość potem tobie Zrrobi to samo
:P:P:P

Gość ja skończyłam
uciekaj, unikaj kontaktu, daj sobie spokój. pół świata tego kwiata, a niektórzy nawet nie są żonaci. kurde psa sobie kup, a nie za żonatym oczy wytrzeszczasz.

Gość Kokot
Po czym poznać że mężatka ma ochotę na romans??

Gość XYZXYZXYZ
"uciekaj, unikaj kontaktu, daj sobie spokój. pół świata tego kwiata, a niektórzy nawet nie są żonaci. kurde psa sobie kup, a nie za żonatym oczy wytrzeszczasz" Ale ja chyba nie potrafię, odbiło mi na jego punkcie i tyle :( Wiem, że to złe, niemoralne itp. ale nie potrafię o nim nie myśleć :(

Gość ja skończyłam
odbiło ci na jego punkcie bo jak piszesz jestes samotna i zdesperowana. on wyczuł zainteresowanie i roztacza swój samczy urok. znajdź sobie jakies ciekawe zajęcie, zacznij ćwiczyć, chodzić na dłuuugie spacery i spróbuj bywać tam, gdzie zdarzają się egzemplarze wolne rodzaju męskiego. to tylko hormony.

Gość ona w sieci
Pomyśl co Ci da nawet jeśli to sie jakoś rozwinie - będziesz tylko coraz bardziej komplikować sytuacje... Lepiej się będziesz czuć jak dojdzie do romansu czy jak szmata gdy,on pobawi się Tobą i wróci do żony...niewielu facetów odchodzi od żon do kochanek..

Gość 0007
ściągnij majty rozszerz nogi. Jak to zauważy to masz pewne szanse. :D

Gość ja skończyłam
0007 - bardzo zabawne.

Gość piszesz ze facet
stara sie zachowac pozory? a co ma niby wg ciebie zrobic? od razu zaproponowac ci łózko? zachowuje pozory, zebys o nim myslala! zastanawial sie, zeby cal sytuacja pozniej (czytaj: łóżko) wyszla naturalnie :) ale moze byc tez i tak, ze facet nie ma ochoty na zaden romans, a cale iskrzenie jest wytworem twoij wyobrazni

Gość kfhkfh
ile Ty masz lat????? Bo to co piszesz wygląda na napaloną szesnastę... Głupia laska z ciebie:P

Gość XYZXYZXYZ
nie taka szestnastka 23 :)

Gość XYZXYZXYZ
A cała sytuacja nie jest wytworem mojej wyobraźni o czym świadczą liczne gesty i słowa tylko, że on czasami zachowuje się tak jakby chciał, po chwili tak jakby sobie przypomniał, że jednak nie, a za chwilę znowu.... a ja już głupieję.

Gość piszesz ze facet
nie rozumiem. dlaczego glupiejesz? facet jest zajęty!! ma żonę! i nawet jak ma ochotę na romans to co? co to dla ciebie oznacza? masz ochotę, żeby cię przeleciał? to sama zaciągnij go do łóżka, tylko że wtedy zaczniesz głupieć jeszcze bardziej. i zaczniesz pisać na topiku kochanki :D :P dobra rada - kobieto, znajdz sobie wolnego faceta i wtedy głupiej, zastanawiaj się!

Gość wejdź na topic Kochanki
i zobacz jak smutno kończą się takie "zabawy".

Gość hop siup hop

Gość ja ona xxxxxxxxx
oj chyba swedzi cie c....

Gość oj i to jak
więc po czym poznać??