Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsgs

Zlamal mi sie paznokiec.. / co robic?

Polecane posty

Gość dsgs

a wiec.. nie chodzi mi o tips ni nic... zlalam mi sie swoj paznokiec... nie bylo by problemu gdyby sie zlamal do konca.. ale on mi wisi, nie moge go oderweac bo to strasznie boli... mam poczekac az odrosnie i dopiero oderwac??

Gość dsgs
heh..dzieki.. tak chyba zrobie, ale za tydzien mam wazna dla mnie impreze, i troche glupio bedzie wygladal ten plaster na moim palcu, mam nadzieje ze juz go sie pozbede..

Gość w drodze na koło
przez tydzien odrosnie Ci tak, z bedziesz mogla go obciac :)

Gość dsgs
dzieki dzieki dziewczyny:)

hej, mi też kiedyś złamał się paznokieć w takim miejscu, że oderwanie go było bardzo bolesne. Miałam lugie i ładne paznokcie tyklo ten jeden...poszłam więc do kosmetyczki i zakleiła mi go akrylem. Teraz jest też żel więc wystarczy cienka warstwa, paznokieć będzie cały będzie mógł sobie spokojnie rosnąć. Słyszałam też o takim lakierze tylko nie znam firmy, tworzy on na paznokciu twardą warstwę (skuteczny w np. przypadku nadłamania )ale nie pamiętam nazwy. :(

Gość dsgk
do kosmetyczki raczej sie nie wybiore:/ ale na przyszlosc bede wiedziala:):) poczekam az odrosnie pod tym plastrem.. hehe.. przemecze sie:)

ja bym zakupiła jakis kolorowy plaster ( no i tak juz musisz zaplastrowac palca)...chociaz na poprawe nastroju...bo te tradycyjne plastry wygladaja odpychajaco.