Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka 21

kolega

Polecane posty

Calowalam się z kolegą z gr. strasznie mi glupio bylam pijana i jakos tak wyszlo :-( Nie wiem jak teraz z tego wybrnac szczegolnie ze wczesniej sie przyjaznilismy , i podoba mi sie jego kolega . Eh...

on jest fajny ale raczej taki podrywacz, nie wiem jak sie zachowywac jak sie spotkamy . Czy z nim pogadac , czy udawac ze nic sie nie stalo .

Gość będzie problem
a co ma ten kolega czego nie ma ten z którym się całowałaś ? I dlaczego nie całowałaś się z tym kolegą ?

zreszta juz mu to wczoraj powiedzialam, a dlaczego nie z jego kolega , nie wiem tanczylismy razem , pozniej wracalismy razem do domu i tak wyszlo.

Gość będzie problem
a skąd wiesz że podrywacz? bo wiesz czasami plotki chodzą o kims a wcale nie sa prawda, ale jeszcze raz spytam to dlaczego sie nie calowalas z tym z ktorym chcesz byc ? :) A tak w ogole to skad jestes ?? :) mysle ze jakos to rozwiazemy :)

Gość będzie problem
powiedzialas temu z ktorym sie calowalas ze podoba ci sie jego kolega ?? :D nie no nie wierze :D

cyniczek--- No to wlasnie jest straszne . Nie powiedzialam mu ze nic z tego nie bedzie bo jest podrywaczem !

Gość będzie problem
i jaka reakcja ? ale chyba powiedzialas to na trzezwo nie ? A gadalas juz z tym co ci sie podoba ?

ojejku , sama nie wiem dlaczego nie z tamtym zreszta nie wiem czy ja mu sie tez podobam , to byla impreza i jakos tanczylam z nim bo to moj kolega , i w sumie go tam najlepiej znalam .

Gość I tak mu obciągniesz

bedzie problem------- Nie , powiedziałam ze sie z nim nie pocałuje bo jest podrywaczem , ale później i tak mnie namówił.

Gość będzie problem
nic juz nie rozumiem !!! Bylas na imprezie z wiara z grupy tak ? Obaj ci faceci na niej byli czy tylko ten z ktorym sie calowalas? Ten co ci sie podobal widzial jak sie calowaliscie ?

Gość będzie problem
powiem ci ze kiedys mialam podobny problem :) duzo zalezy od szczegolow i od tego jakie mial zamiary wobec ciebie :) Moze chcial wkoncu zwiazek ??:)

bylam na imprezie , z kilkoma ludzmi odemnie z grupy , ale go tam i takiego jeszcze jednego chlopaka najlepiej znalam , byl tez ten co mi sie podoba , ale nie z nami . I mysle ze tego niewidzial ale oni mieszkaja razem wiec pewnie i tak sie dowiedzial.:-( ale juz nawet nie o to chodzi tylko ze calowalam sie z nim a on jest moim dobrym kolega i inni tez to pewnie widzieli, i pomysleli ze jestem jakas ... bo ten chlopak ma opinie podrywacza.

Gość hahahauuu
hiahia;p zachowuj sie wobec niego tak jak zawsze sie zachowywalas jesli bedzie chcial to sam zagada albo np. wyslij mu eska jak sie z tym czujesz ze jest ci glupio nie wiesz co myslec jak sie zachowacteraz...-ja bym tak zrobila ;-)

Gość będzie problem
to raczej zapomnij o tym chłopaku....... no chyba ze tak sa zżyci ze nawet kobietami sie dziela :)

dzieki , kurcze ale ja glupia jestem. ...Normalnie tak sie nie zachowuje , i nie wiem dlaczego dalam sie namowic. Eh..

Gość Man of Valor
Jest taka niepisana zasada kobiety i samochodu sie nie pozycza. Calujac sie z nim stalas sie niejako tredowata dla tego kumpla co ci sie podoba, bo meski rod nie wybacza zdrady zasad...

wiecie to jest naprawde glupia sytuacja , bo wczesniej wracam , do domu z tym co mi sie podoba, i nic sie nie dzialo, Ale chlopaki i tam sie mnie pytali co z nim robilam , no to powiedziam ze nic , a nastepnym razem , wracalam jeszcze z innym chlopakiem , i pewnie oni teraz mysla ze z tamtymi wszystkimi tez sie calowalam .

Gość a może poprostu
podobasz się "podrywaczowi", wiesz, na zasadzie przyjdzie kryska na matyska... może zawsze podrywał a teraz naprawdę chce się z kimś związać :)

no raczej watpie ,jestesmy w sumie 1 raz w nowym miescie z dala od rodzinny i na razie czujemy sie jak na wakacjach zreszta mial dziewczyne jeszcze jakis tydzien temu mowi ze z nia zerwal ale kto to wie, i nie chce ryzykowac.

Gość kredkakolowowa
no faktycznie troche glupia sytuacja , a mozesz go troche pounikac??

Gość klooseum
Nie rusz dupy z twojej grupy :-)

\"A ja taka nie jestem i nie caluje sie z kim popadnie.\" Mówisz co innego, robisz co innego:D