Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzis studniówka

WŁOSY- STUDNIÓWKA prosze o pomoc

Polecane posty

Gość dzis studniówka

nie mam co zrobic z włosami na studniówkę wiec je po prostu prostuję, ale powiedzcie mi proszę czy powinnam nalozyc na nie dodatkowo brokat, ładnie takie cos wygląda? proszę o odpowiedź

Gość skad jestes ... ja tez mam
dzisiaj studniowke :P

Gość gugaaaa
brokat tak, mozesz zrobic pare pasemek karbowanych chociaz jesli np masz dlugie wlosy, a w dodatku fajnie wystrzyzone to beda ladnie wygladac jesli nic z nimi nie bedziesz robila. ale ten brokat to fajny pomysl;)) no i dobrej zabawy;dd

Gość dzis studniówka
mieszkam niedaleko wrocławia a Ty gdzie? dzieki gugaaaa chyba naloze ten brokat. karbownicy nie mam a włosy mam pocieniowane, sięgające poniżej ramion

Gość gugaaaa
przy prostowaniu zawsze lepiej jesli najpierw wyprostujesz je na szczotce, beda fajnie podniesione;))

Gość dzis studniówka
wlasie zawsze mam ten problem ze są oklapnięte(niestety nie są gęste i grube). znasz moze jeszcze jakis sposób zeby wyglądały na bardziej puszyste?

susz włosy z głowa pochylona na doł + oczywiscie pianka zwiekszajaca objetosc ..nalozona na nasade wlosow:)

Gość skad jestes ... ja tez mam
Ja w okolicach Katowic ... więc nie te rejony :) Miłej zabawy na 100-dniowce zycze :)

Gość dzis studniówka
a moze byc zwykła pianka? bo nie mam takiej do zwiększania objętości

Gość dzis studniówka
wzajemnie:) na pewno bedzie swietnie

Gość gugaaaa
okragla szczotka, suszarka i pianka;))

jezeli chcesz zeby twoje wlosy miala duza objetosc... to napeno ich nie prostuj! prostownica wygladza wlosy... A co do objetosci jak mas zja uzyskac : tak jak napisalala kolezanka wyzej.. glowe susz z glowa pochylona na dol, pianka hmm.. moze byc i zwykla. wgniataja pianke we wlosy jak bedziesz je suszuła. Milej zabawy... :D

Gość dzis studniówka
dziekuje bardzo za wszystkie rady. musze prostowac bo jak mówilam nie mam co z nimi zrobic, chyba zrozumiem tę niemiecką stronkę...mam nadzieję, w koncu za 100 dni matura z niemieckiego:P

Nie kładź brokatu!! To wygląda prowincjonalnie, jak na impreze do remizy... Wiem, bo studniówkę miałam już 6 stycznia i kilka dziewczyn przyszło z brokatem na włosach i wyglądały jak chodzące porażki.. Poprostu je wyprostuj, możesz je jakimś nabłyszczaczem potraktować, ale nie nakładaj brokatu... I nie rób karbownicą... Coś takiego było modne kilka lat temu... Poza tym, ładniej wygląda prostota. Pozdrawiam i życzę udanej imprezy :)

Gość popaproootkaaa
a ja mam sposób na oklapnięte włosy. Moje są długie i proste a moją zmorą jest to że oklapują. podnoszę wszystkie włosy do góry, spinam klamrą. Karbuję tylko i wyłącznie przy skórze, po kolei wypuszczając kolejne pasma. Włosów przy czubku łowy nie karbuję wogóle, puszczam te trochę grubsze pasma które zasłąniają te pokarbowane przy skórze głowy. Używam odrobiny lakieru żeby przypadkiem nic nie ywsło na wierzch. Fryzura zyskuje objętości i nie oklapnie przez cały dzień. Karbuj tylko ok 4 centymetry włosów od skóry głowy, resztę możesz wyprostować ;) tak jak pasma na czubku głowy. :D udanej zabawy.