Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rigevidonka

Czy RIGEVIDON zabezpiecza w czasie 7dniowej przerwy???

Polecane posty

Gość rigevidonka

biore pierwsze opakowanie Rigevidonu i chciałam sie zapytac czy te tabletki zabezpieczają równiez w czasie 7 dniowej przerwy????przedtem brałam nowynette i regulon ale sie zle po nich czułam..one dawały zabezpieczenie cały czas a jak jest z tymi tabletkami??

Gość rigevidonka
zadna z Was nie wie ??:(

Gość rigevidonka
one sie niczym nie róznią od tych nowszych jak novynette??? teraz czuje sie znacznie lepiej niz wczesniej jak brałam regulon i novynette ;)aaaa i jeszcze jedno....juz o to kiedys sie pytałam ale dalej nie wiem bo słyszałam rózne opinie....ze jak sie zmienia tabletki na rigevidon to pierwsze 2 tygodnie nie ma sie zabezpieczenia????

Gość rigevidonka
??

Gość wszystkie zabezpieczaja
ww ulotkach pisze wyraznie jesli zmieniasz tabletki ze slabszych na mocniejsze to konczysz opakowanie tych slabszych robisz 7dni przerwy jak zawsze i na 8dzien zaczynasz nowe tabletki i odrazu jestes zabezpieczona. nie jestes zabezpieczona wtedy jesli wezmiesz tabletke pozniej niz na 8 dzien to wtedy przez tydzien trzeba sie dodatkowo zabezpieczac

Gość rigevidonka
to czemu mnie ona straszyła ze mam sie pilnowac i dodatkowo zabezpieczac 2 tygodnie?????? rigevidon jest chyba silniejszy od regulonu??? brałam regulon, skonczyłam opakowanie....7 dni przerwy i 8 dnia zaczełam brac rigevidon...czyli jestem zabezpieczona od razu??? rano wziełam 13 tabletke ale boje sie ....juz sama nie wiem...a w ulotce mało piszą o tym:(

ja tak samo zmienialam ze slabszych na mocniejsze i zrobilam 7dni przerwy a na 8 dzien rozpoczelam nowe tabletki. ja zmienialam z novynette na cilest i tak mi ginekolog kazal zrobic i tak zrobilam a do pelnego zabezpieczenia potrzeba 7 tab-tyle trzeba do wstrzymania owulacji a Ty juz wzielas 14 wiec nie powinnas sie juz martwic

Gość rigevidonka
jak 7 tabletek do pełnego zabezpieczenia??? tzn przy zmianie na inne tabletki??? czy potem znów jak zrobie 7 dni przerwy to musze uwazac przez tydzien mimo ze biore???

jak zmienilas na mocniejsze i wzielas tab 8 dnia to odrazu jestes zabezpieczona. siedem dni trzeba sie zabezpieczac jesli nie przyjelas tab 8 dnia a 9 dnia.albo w sytuacji jak zwymiotujesz tabletke a nie minie 3-4 godz od jej przyjecia to wtedy trzeba sie 7dni zabezpieczac a tak to nie musisz

Gość rigevidonka
uffff:) no ja wziełam normalnie....skonczyłam regulon...7 dni przerwy i 8 dnia jak zwykle rano wziełam pierwszą tabletke rigevidonu:) tylko po co ona mi to powiedziała???? ze nie mam 2 tyg zabezpieczenia??? ehhh ci lekarze;)