Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama zagraniczna

imiona zagraniczne

Polecane posty

Gość mama zagraniczna

jakie imiona zagraniczne wam się podobają???mi bardzo podobają się niektóre polskie, jak Weronika czy Liliana, ale nie chcę zeby sie z dziecka wysmiewali mieszkam w Szwajcarii

Gość mnie sie podoba nicola

Gość mama zagraniczna
no Astrid ładne:) jakie jeszcze znacie???chciałabym żeby miało choć odrobine polskie brzmienie, nie takie zupelnie zagraniczne

Gość mama zagraniczna
myślałam też o Julii, to imię występuje chyba we wszystkich jezykach, i w dodatku pisze sie je tak samo jak po polsku i Lena mi się podoba

Gość mama zagraniczna
Anna ładnie, ale zdrobnienie Ania paskudne według mnie 😭 więc odpada:) macie jeszcze jakieś pomysły???

Gość Anna - Ana
Ingrid Elena

A moj synus ma na imie Alex,,mieszkamy w Irlandii Pln. do Polski juz nie wrocimy wiec napewno nie dalabym polskiego imienia,,;) I mam nadzieje ,ze drugie dzieciatko to bedzie dziewczynka,,a imie juz mam dawno wybrane . Gdy bylam w POlsce chcialam Julcie,,ale jako ze teraz co druga dziewczynka to Julcia,,,to moja bedzie : Julie Ann (Dzuli an) takie mi sie podoba i juz,,, ;)

Gość tutaj jest link
i to jest topik o imionach -->> http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3392739 niech jest jeden topik na ten temat. nie bedzie tyle syfu. bo niektore zakładają nowe topiki o imionach nie sprawdzajac nawet czy taki juz istnieje. O Juliach i Weronikach moge znalesc chyba z 5. Jak bedziemy pisac o imionach w jednym topiku to bedzie porzadek

Gość mama zagraniczna
Ingrid także ślicznie a co myślicie o Loli?trochę głupio w Polsce by brzmiało,wiem, ale co za granicą??przyznam, że nigdy sie z takim imieniem nie spotakalam i jestem bardzo ciekawa , a ładnie brzmi i tak dziewczeco

Gość mama zagraniczna
z topikiem o zagranicznych imionach sie nie spotkalam poza tym kazdy jak chce to moze zalozyc wlasny wiec o co chodzi?? a jak kogos nie interesuje to niech po prostu nie wchodzi

Gość mama zagraniczna
ale podoba ci sie ??

Gość mama zagraniczna
mi się podoba, ale nie wiem jak ludzie beba na nie reagować w Polsce to się domyslam ale w Szwajcarii nie mam pojecia

wiesz co zagraniczna mama...nie obraz się ale mi imię Lola kojarzy się z panienka lekkich obyczajów:P jakos tak nie wiem niezabardzo brzmi a Jesyka?(Dżesika)

Gość mama zagraniczna
chyba tak zrobie:)bo wedlug mnie to sliczne imie:)

Gość mama zagraniczna
nie Jesyka nie bardzo jeszcze Ingrid ładne no nie wiem pomozcie mi sie zdecydowac bo sama w zyciu tego nie zrobie 😭 za duzy wybor 😭

Hej Mama zagraniczna! Weronika to moje ulubione. Jak chcesz zeby bylo bardziej zagraniczne, to po prostu \"zapisz\" je po szwajcarsku, np: Veronique brzmi bardzo francusko i jest piekne. Nie doceniasz tego imienia chyba, bo bardzo duzo ludzi w zach. Europie kocha kino Kieslowskiego, a wiec i \"Podwojne zycie Weroniki\" nie jest im obce.. Liliana mozesz zapisac Lilly i tez bedzie cudownie. To tylko taka delikatna propozycja... A czemu myslisz o imionach zenskich, czy to juz pewne ze bedzie dziewczynka?

Gość izzu
Lola,,tak gadam na moja tesciowa :D w zyciu nie dalabym tak na imie,:O Mi sie kojarzy z Lola z "Rybki z ferajny" ,ktora oprocz pieniedzy,lubila jeszcze zemste,,,,no i puszczanie sie oczywiscie :O

Gość mama zagraniczna
tak pewne na 99 % :)

Gość mama zagraniczna
hm, może rzeczywiście dać jej na imię Veronique?

Gość no ładnie
Veronique

W Szwecji najpopularniejsz imiona. EMMA, MAJA, JULIA, AGNES, ALVA, IDA, VILMA, INNEA, ELIN, ALICE, ELLA, KLARA, EBBA, HANNA, ELSA

Gość mama zagraniczna
do plusi:mieszkasz w Szwecji?

Mamo zagraniczna, jesli mieszkasz w Szwajcarii to na pewno wiesz jakie imona sa tam popularne, zawsze mozesz zpolszczyc jesli tak ci sie podoba. Z mojego doswiadczenia Szwajcarzy sa bardzo tolerancyjni i na pewno nie beda negatywnie reagowali na polsko brzmiace ime. hce ci powiedziec ze jedna z moich dobrych kolezanek ma na imie Liliana a jest Wloszka - nie jest to imie bardzo polskie....

Gość /./..
nadia ,nicola,blanka

Gość nakładek
a mi się podoba Cynthia-cudowne

Gość Dziewczyny uwagauwaga
ja mieszkam w niemczech,mojego męża kuzyna zona ma na imię Astrid ale jak lalunia nie słyszy to wszyscy mówią na nią Aszstrid (arsch-po niem,dupa, strid-ang.ulica) Takze lepiej przemyslec wybór imienia