Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STARABABA2

CHCĘ BYĆ PIĘKNA MŁODA I BOGATA!!!

Polecane posty

Gość STARABABA2

CHCĘ BYĆ PIĘKNA MŁODA I BOGATA Ale na razie jestem stara gruba i brzydka. Coś postanawiam dziś zmienić.Młodsza nie będę, piękniejsza mogę być ale na razie jest to niemożliwie, pozostało tylko się odchudzać, ale to cholernie trudne. Dużo naczytałam się dziś o głodówkach i od jutra postanowiłam rozpocząć głodówkę.Bez żadnego przygotowania. Trudno. Chciałabym wytrwać 14 dni. Żeby tylko mi się udało. Będęna tym forum opisywaćprzebieg głodówki,to mnie może zmobilizować do działania.

Gość głodówkaaa
nie jest po to aby się odchudzić i odchudzic się mozna tylko ćwicząc

Gość STARABABA2
ZAPOMNIAŁAM JESZCZE DODAĆ, ŻE WCZORAJ TEŻ ZROBIŁAM COŚ W TYM KIERUNKU, A MIANOWICIE BYŁAM U KOSMETYCZKI I ZROBIŁAM SOBIE PEELING ZIOŁOWY ZŁUSZCZAJĄCY.nA RAZIE PIECZE MNIE BUZIA I JESTEM CZERWONA. mÓJ FACET MÓWI, ŻE ZROBIŁAM SIĘ NA INDIANINA (I JESZCZE DAŁAM ZA TO 180 ZŁ) ŻYCIE TO NIE BAJKA. o TYM CXZY SIĘ CERA ZŁUSZCZY I CZY BĘDĘ PIĘKNA OPOWIEM . C.D.N

Gość STARABABA2
OCZIWIŚCIE, ŻE NAJLEPIEJ ĆWICZYĆ (BIEGAM,ALE NIE CODZIENNIE) TYLE TYLKO, ŻE ESTEM TAK ZAPUSZCZONA, ŻE MOGŁABYM ZJEŚĆ KONIA Z KOPYTAMI, A I TAK BĘDĘ GŁODNA.MAM OGROMNĄ NADZIEĘ, ŻE PO ZAKOŃCZENIU GŁODÓWKI SKUJRCZY MI SIĘ ŻOŁĄDEK.

Gość wylacz capslocka starababo2

Gość głodówka nic nie da

Gość Złota_ Rybka
powiedz życzenie a sie spełni:p

Gość zagraj w totka
dziś 12 baniek ;) będziesz bogata> odchudzisz się z super przystojnym trenerem> zrobisz lifting i co tam trzeba> i będziesz również piękna i młoda ;)

Gość głodówka nic nie da
powinnaś jeść małymi porcjami ale częściej i ćwiczyć, żołądek Ci się nie skurczy, a głodówka tylu dniowa nie powinna być ot tak sobie przeprowadzana, na dobra sprawe w ogóle moim zdaniem w twoim przypadku. Po głodówce rzucisz się na jedzenie i tyle z tego bedzie. Jeśli jesteś zapuszczona musisz całkowiecie zmienić sposób życia. Jeść więcej warzyw, ryb, owoców. Posiłki urozmaicone, częsciej ale mniejszymi porcjami i na stałe w ten sposób. Do tego ćwiczenia, moze basen albo areobik

Gość zloty kolczyk
powodzenia trzymam kciuki!!! :-)

Gość STARABABA2
Dzięki za dobre rady. Najprostsza do wykonania to wyłączyć Capslooka. Nie zniechęcam się. Spróbuję wytrwać. Kiedyś próbowałam, ale nie miałam jeszcze takiej wiedzy jak dziś. Przy głodówce piłam soczki marchwiowe, ale nie wytrzymałam długo. Po trzech dniach się poddałam. Dziś wiem, że nie była to głodówka.

Gość STARABABA2
GŁODÓWKA DZIEŃ I W Niedzielę rozpoczęłam głodówkę. Bez żadnego przygotowania. Pierwszy dzień głodówki był fatalny, o ile głód jakoś zniosłam, to ból głowy był niesamowity. Nie załatwiałam "Grubszej potrzeby" tylko bez przerwy robiłam siusiu. Prawie cały dzień przespałam. Rodzinie ugotowałam rosól z ziemiakami na drugie ziemiaczki z sosem i, udko od kurczaczka i surówka z ogórków. Myślałam, że język ucieknie mi do ..... Potem jedli ciasto i p-ączki, ja poszłam spać, żeby na to nie patrzeć. GŁODÓWKA DZIE II Wczoram miałam wielką ochotę na ... herbatę, ale nie poddałam się cały czas żłopię wodę, ale nbie w zadużej ilości może trzy cztery szklanki w ciągu dnia. Dalej nie załatwiałam grubszej potrzeby. Ból głowy ustąpił, a w jego miejsce odezwał się straszny ból kręgosłupa w dolnej części. Musiałam iść do apteki i kupić maść przeciw bólową. Dla mojej rodziny ugotowałam zupę ogórkową (na bazie wczorajszego rosołu) pozostałe nóżki od kurczaczka pokroiłam w kosteczkę i wrzuciłam do zupy. Boże, co za męka. Rano zrobiłam im kanapeczki z masełkiem i z pasztetem drobiowym , ale chleb ma piękny zapach. Nie mogłam zasnąć z powodu bólu kręgosłupa. Budziłam sie w nocy kilka razy. GŁODÓWKA DZIE III To znaczy dziś. Pisdzę, w dzień, bo jestem w domu. Wzięłam sobie jede dzień urlopu, ale nie ze wzgledu na głodówkę, tylko ze względu na łuszczenie się skóry na twarzy, bo byłam w sobotę u kosmetyczki i robiłam peeling głęb oko złuszczający (pierwszy raz w życiu) fajna sprawa, tylko w czwarty dzień po zabiegu naprawdę trzebia wziąć wolne. Twarz wygląda jak u trędowatych. Na szczęście pod skorupą już widzę piękną zdrową cerę. Pierwszego lutego idę na zastrzyk z botoxu. Po prostu muszę coś zmienić w moim wyglądzie, bo prawdziwa ze mnie stara baba Dziś czuję sie troszkę lepiej zaczyna brzydko ode mnie pachnieć, ale ponoć tak ma być. Zrobiłam sobie lewatywę i "Grubsza sprawa" miała ze dwa kilko. No i schudłam przez te trzy dni trzy kilko. Zapomniałam wcześniej napisać. Mam 159 cm wzrostu a ważę 68,5 kg na vchwile obecną. Mam nadzieję , że sie nie poddam. No i jesezcze język mam jak kołek i jakiś taki nieprzyjemny, ale ponoć tak ma być.