Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimeczek23

moje życie erotyczne zatrzymało sie na....całowaniu. hmmm

Polecane posty

Gość mimeczek23

mam 23 lata i nigdy w zyciu nie chodzilam z chlopakiem..... boje sie ze zostane starą panna :/

Gość jakutaku
pokaz swoje zdjęcia,pewnie wtedy wszystko sie wyjasni:)

Gość mimeczek23
no powiem ci ze nie jest tak zle... nie chodzi o to ze nikt nie chcial ze mna byc, a wrecz przeciwnie. tylko ja nie chcialam:( chyba stawialam za duze wymaganai facetom no i tak sie skonczylo.

Gość wiesz do starej panny to
sporo ci brakuje:) gdzie ci sie spieszy?

dla zdobycia wszelkich kwalifikacji postudiuj poniższe www, później załóż swój profil na www.ilove.pl , wtedy zobaczysz swoje szanse, powodzenia. Napisz, adres na www

Gość mimeczek23
nigdzie, ale kiedys wszystkich spławiałam, choc zarywali i to ostro... teraz jak kogos poznam, to z kolei spławiam ich dlatego ze boje sie ich reakcji-dziewica 23 lata(prawie 24). dla mnie np.jest to problem. wiem ze iektorzy to cenia, i to bardzo ze dziewczyna sie szanuje., ale akurat ja obracam sie w takim srodowisku gdzie wszysycy mysla ze nie jestem dziewicom i daleko mi do niej. tak wlasnie ludzie stwarzaja pozory, a pozory bardzo mylą. u mnie w pracy mam kolezanki bardzo modne, na topie, laski jak 150 , ja tez jestem zadbana, zwracam uwage innych ale jest tak jak pisze. czasem o tym mysle i sie lapie za leb, ile jeszcze..czasem widze jak idzie jakis pasztet z chlopakiem za reke a jak tak bardzo chcialabym kogos miec. ale zanudzam

Ty wiesz, że lepiej być starą panną niż męczyć się z jakimś zbukiem/pijakiem i żałować? Obecny trend preferuje samotność i dorobienie sobie dzieciaka, ale dobre małżeństwo jest jednak niezastąpione, więc pracuj nad sobą i swoją seksualnością, bo warto!!!!!

Gość mam podobnie..

Gość to samo
Rozumiem Ciebie całkowici, wymagania to ja mam ale nie chodzi tu o wygląd tylko charakter. Wygladam całkiem, całkiem ale mam nadzieje że kiedyś ktoż się znajdzie i doceni.

Gość e tam a ja
a ja jestem 2 lata po slubie i moje zycie erotyczne tez sie ogranicza do... podania reki, bo mojemu staremu sie nie chce mnie tentego...

Gość ile ma lat
cyt.: e tam a ja a ja jestem 2 lata po śubie i moje zycie erotyczne tez się ogranicza do... podania reki, bo mojemu staremu się nie chce mnie tentego... pytanie: ile Twój stary ma lat i jaka jest różnica wieku? Może Twój stary już nie może "tentego"?

Gość e tam a ja
on ma 28 a ja 29

Gość e tam a ja
moze moze tylko mu sie nie chce

Gość e tam a ja
co wy ja z tym dziewictwem popedzacie. Niech dziewczyna trzyma miedzy nogami co ma i niech poczeka na takiego co to doceni. Bo stracic to w 5 minut i na disco mozna, a odzyskac z powrotem i za milion lat sie nie da!

Gość e tam a ja
A tobie sie motyl spac nie chce??

Gość o jaaa laska przesadzasz
czy ty jakas ksieznicxzka jestes? cale zycie na ksieci bedziesz czekala?

Gość mimeczek23
ooo widze ze przybyło pare wypowiedzi .... fajnie , ze są osoby ktore potrafia zrozumiec, i powiedziec ze robie dobrze. bo w sumie jak sobi pomysle o tym jak mialam 16 lat a moj pierwszy chlopak 19 i chcial sie ze mna kochac to po prostu tragedia. brrrrrrrrrrrr mialabym chyba do siebie obrzydzenie ze zrobilam to z nim, z pierwszym lepszym!!!! czasem mam takie schizy ze juz chcialabym kogos miec, ale w sumie znam tez osoby ktore maja taka jak ja-duze wymagania i choc chcialabymn to pokonac to jednak nie moge. dziwna jestem , ale coz :( pozdrawiam

Gość Propozycja
Tylko nie przyjmij tego za złośliwość. Otóż brak rozładowania energii seksualnej może dać zaburzenia somatyczno-psychiczne; u mężczyzn np raka prostaty, u kobiet oziębłość płciową, nerwice. Kapitalnym tymczasowym rozwiązaniem może być masturbacja( sztuczny penis za kilkadziesiąt zł, lub wyrafinowany kochanek z tworzywa sztucznego, sterowany komputerowo, za 6,5tys $) Taniej jednak wyjdzie zadbać o aparycję, zdrowie i poznać prawdziwego mężczyznę. Powodzenia.

Gość mikro makro
zapraszam na powerlifting.pl leszcze won z kafeterii

Gość o jaaa przesadzasz
kiedys bylam taka jak ty i na szczescie zmadrzalam bo czekalabym do usranej smierci na ksiecia na bialym koniu, tu nie chodzi o to zeby dac 1szemu lepszemu ale dziewczyno zejdz na ziemie...

Gość mikro makro
karol cisnie 290 i waży 100 kilo leszcze uciekajcie z kafeterii

Gość Surogat
Surogat Wykład skończony dziewiąta godzina, profesor ginekologii poczyna. Sala jest pełna, przeszło stu studentów, bo na ginekologii nie brak jest ciekawych momentów. Punkt pierwszy. Wchodzi sobie zuch dziewczyna, lat dwadzieścia kilka, na imię jej było Kręcityłek Milka. Profesor pyta jakie pani ma życzenia, bo z twarzy, to nie patrzą żadne jej cierpienia. Dziewczyna: och panie profesorze, jakieś nieszczęście się stało, ja tam w środku czuję jakieś obce ciało. Profesor: niech pani natychmiast zdejmie wierzchnią część ubrania i na tym łóżku, czyli kozetce legnie do badania. Zrobiła. Och co za biust, co za uda, a w gęstwinie do połowy widać dworzec podjazdowy. Profesor palec wkłada, chwilę bada, potem jednego z uczni przywołuje i rzecze: no niech pan zbada, co pan czuje. Student zbadał i rzekł: przy tylnej ścianie jest jakiś silny opór, jakieś ciało jest wciśnięte, które natychmiast musi być wyjęte. Profesor: niech pan natychmiast otwór ten rozszerzy i pincetami wyjmie stamtąd co tam nie należy. Po chwili student wyciąga z otworu zdumiony, taki kawał kiełbachy suszonej. Profesor rubasznik, znany ze swej dobroci, ociera czoło co mu się zawsze poci, klepie swą pacjentkę po tylnej części ciała na której się siada i tak do niej powiada: panno Milko, niechże pani parę z ust puści, jakże to ono wlazło do owych czeluści. Milka czym prędzej z kozetki zeskoczyła, co żywo swe ciało okryła i rzecze: panie profesorze, każdy śmiertelnik robi co może, by sobie uprzyjemnić życia chwile i do mnie szczęście uśmiechało się mile. Byłam pieszczona, czyli pieprzona od nocy wczesnej do późnego rana. Aż wreszcie przyszedł ten miłości czar i pozostał w sercu nieustanny żal. Gdy kobieta jest jeszcze sama i zamknięta w żądzy bramach, nie ma chęci ni ochoty do przemiłej tej roboty. Ale gdy już raz tam jakiś robak, w postaci takiego wielkiego palanta tam wlazł, to, gdy kobieta długo pości, budzą się w niej namiętności. I mnie żądza porywała, by wypełnić lukę ciała. Zwierzyłam się memu bratu, a on na to krótko węzłowato: siostro, użyj surogatu. Jak powiedział uczyniłam, za kiełbaskę uchwyciłam, i tak w ciszy samotności, łagodziłam namiętności. Aż raz będąc podniecona, a w dodatku wygłodzona, nazbyt silne były ruchy i złamał się surogat kruchy; i po tej fatalnej nocy przyszłam szukać tu pomocy. Z ust doktora uśmiech spływa i do Milki się odzywa: niech pani powie swemu bratu, że nie potrzeba surogatu, tylu mężczyzn jest na świecie, który każdy da kobiecie, czego ona pilnie szuka i wypełni się jej luka. Spójrz pani tu po sali ilu studentów się pali, do tych piersi, ust spragnionych; niech pani jednego ze zgromadzonych wybierze, a on już się zajmie panią szczerze. I jeszcze jedno: korzyści wiele, nic się nie złamie i nie utkwi w ciele. Milka wdzięczna, rady profesora posłuchała i odtąd tylko żywe kiełbachy jadała, nigdy nie była zła ani ponura, odrzuciła surogaty mówiąc co natura to natura. MD 1969

Gość mikro makro
precz z kalumniami na kafeTERII SATANIZM MNIE URATOWAŁ A KACZOR RODZI JAJO

Gość mikro makro
SUROGAT MUSIALEŚ MIEĆ MATKĘ KTÓRA NIE KOCHAŁA CIEBIE ANI SWEGO MĘŻA JESTEŚ LESZCZEM BO NIE BYŁES NA ŻADNYCH ZAWODACH PZKFITS NIE WYCIŚNIESZ NAWET 200 KILO JESTEŚ CIOTA BO TRACISZ TYLE LITER NA KAFETERII

juz i tak niczego nie bedzie kacze jajo ino sie ostanie

Gość mikro makro
MATKA NIE KOCHAŁA SUROGATA TERAZ MA TĘGIEGO BATA W MOZGU MU BUSZUJE TYLKO JEDNA MYŚL MOI RODZICE WREDNE CHUJE

Gość mikro makro
Ale Karol ma żenidło: l= 9cm i fi= 2cm, bo na 100% brał sterydy.

wole rosomaka