Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimeczek23

moje życie erotyczne zatrzymało sie na....całowaniu. hmmm

Polecane posty

Gość mikro makro
P O W E R L I F T I N G .PL TAM SĄ FILMY JAK KAROL WYCISKA 285 KILO A JEGO CIAŁO WAŻY 100 MARIUSZ TYLKO 250 BEZ KOSZULI JAK KTOŚ NIE WIE O JAKIE KOSZULE CHODZI TO NA I N Z E R .AKCJA.PL

Gość mikro makro
KOCHAM CIE SUROGAT BO JAK JESTES Z WARSZAWY Z GROCHOWA TO WIELGACHNE PRZEPROSINY WARSZAWA RZĄDZI A MOZE TY TEŻ CISNIESZ 300 LAAAASKA SPOKO

Gość e tam a ja
uwazam, ze dobrze robisz ze trzymasz to dziewictwo, bo latwych dziewczynek z duzym przebiegiem jest pelno, a dziewic ze swieczka szukac... a przespac sie z facetem ktorego nie kochasz ani nic czujesz, tylko dlatego zeby nabrac doswiadczenia? Bez sensu. Zrob to wtedy kiedy bedziesz kogos bardzo kochala. A to nie jest niczyja sprawa tylko Twoja.

Gość do zalozycielki posta
witaj ja jestem w podobnym wieku i tez nie mialam nigdy nikogo na powaznie,wszystkie moje znajome jesli nie maja faceta choc na chwile to zaraz narzekaja ,ja jestem zdania ze mezczyzna to nie jedyna radosc w zyciu jaka moze spotkac kobiete:) takze glowa do gory jestes mloda i nie musisz sie nigdzie spieszyc :)

Gość mimeczek23
no to sie ciesze, ze tak sądzicie :) z tym, że jest też taka sprawa- czy nie bedzie wam głupio jak znajdziecie fajnego chlopaka i bum, nagle dojdzie miedzy wami do czegos a on bedzie przekonany ze dziewicom nie jestescie na pewno, a tu jednak oakzuje sie inaczej.... nie wiem jak zareagowałby mezczyzna w takiej sytuacji-czy cieszylby sie ze akurat z nim, czy jednak bylby w szoku ze DOPIERO z nim??????????? nie wiem dlaczego tak mi na tym zalezy. powiem wam ze jesli bym chciala moglabym miec chlopaka i sprawe dziewictwa za sobą, ale jednak dzieje sie inaczej. kiedys nie bylam gotowa, bylam za mloda, potem przez dlugi czas nitk mi sie nie podobal, a teraz.....są okazje(ostatnio nawet bylo juz bardzo bardzo blisko)ale ja boje sie jak mnie odbiorą. moze przesadzam:/ pewnie tak

Gość Róża_225
Smieszy mnie jak ktos pisze- pokaz zdjecie, jakby to mialo cos wspolnego z wygladem, zalosne Jestem bardzo ladna i zgrabna dziewczyna, z moim cialem wszystko w porzadku, NAJLEPSZYM Mam 22 lata i tez nie mam chlopaka, z wyboru\ Po prostu nie czuje potrzeby, dobrze mi samej !

Gość ja sie Tobie nie dziwie
...bo sama jestem w bardzo podobnej sytuacji ,mam 21 lat i nie mam chlopaka na stałe, spotykam sie tylko z paroma.Nie mam takiej potrzeby zeby miec chlopaka.Nie chodzi tu absolutnie o wyglad zew.Tak samo jak u Ciebie wszyscy mysla ze ja juz dawno nie jestem dziewicą :) a mi jest ich tylko zal bo tak naprawde prawde znam tylko ja i jest mi z tym dobrze.Dla mnie to nawet powod do dumy :) Spotkalam bardzo wielu mezczyzn i z reguły wiem ze nie wszytkim podobaja sie dziewice dlatego ze sie poprostu tego boja. Wiem tez z reguły że niektorzy facetom nawet jeśli nic nie powiesz ze jestes dziewicą to oni i tak tego nie zauwazą. Uwazam tez ze tylko facet który doceni to ze ma obok siebie wlasnie taka kobiete jest czegos wart :)

Gość wiecie co a ja
stracilam dziewictwo jak mialam 26 lat, a od 14 roku zycia mialam okazji a okazji. W miedzyczasie chodzilam z kilkoma chlopakami i wiekszosc z nich byla "rozczarowana" ze jestem dziewica. A wiecie dlaczego byli rozczarowani? Bo chcieli sobie troche "pojebac", tak dla sportu, a wiadomo ze z dziewica to nie pojdzie tak latwo. Wszyscy Ci "rozczarowani" wczesniej czy pozniej okazywali sie skurczysynami i dziekowalam Niebiosom, ze nie uleglam. Wreszcie trafilam na takiego chlopaka, ktory byl dumny ze jestem dziewica i strasznie sie z tego powodu cieszyl. Chodzil ze mna 8 miesiecy i dopiero wtedy zdecydowalam sie ze strace dziewictwo. Kazalam mu kupic kwiaty, wino itp, wyjechalismy na kilka dni, zeby nam nikt nie przeszkadzal. No i stracilam z nim to dziewictwo i strasznie sie ciesze ze to z nim. Wkrotce potem on mi sie oswiadczyl i pobralismy sie. I on zawsze to podkresla " nawet nie wiesz jaki jestem dumny ze nikt Ciebie oprocz mnie nie mial."

Gość mimeczek23
jej.......... jak pieknie piszecie o tym:) jaka piekna historia :) i jaki porządny koleś. mało teraz takich naprawde... wiekszosc to wlasnie tacy co by sobie chcieli pojebac a potem sie chalic kumplom ile lasek oni nie przerżnęli.... tez tak puszczac sie na prawo i lewo jest teraz na czasie, przewaznie małolaty sa z tego bardzo dumne. ja nie wiem jak tak mozna w ogóle :/ no ale nic. moze dzieki waszym wypowiedziom zastanowie sie nad tym i stweirdze ze macie racje i...jestescie wyjątkowe:) bo wydaje mi sie ze tak jest!!!!!! pozdrawiam

Gość mimeczek masz zupełną
racje w tym co piszesz.nie zmieniaj sie, a wrecz posotan jaka jestes:> trzymam kciuczki ze uda ci sie nie poddac i wytrwac w dziewictwie az spotkasz kogos wartosciowego. podziwiam was, bo sama daje komu popadnie. dlatego bo mi sie chce !!!! no nie moge sie powstrzymac:(