Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koronka22

Wczoraj w centrum handlowym była niezła AKCJA!!!!............

Polecane posty

Gość Koronka22

Godzina 16. Wziełam prysznic i umyłam moje piękne włosy. wypucowalam zeby i nasmarowala sie balsamem orzechowym.:) Po 15 minutach ubrałam sie i wysuszyłam włosy. Pozniej wypiłam herbatke i poszlam ogladac tv.Nagle cos mignelo mi przed oczyma....To był pomysl.Pomyslalam ze pojde sobie do centum handlowego poszlaec na wyprzedazach:)o taaak,mam 100 zł ze świat ,to zaszaleje...hihi Godzina 17:15 Ubrałam kozaki i kurtke i wyszlam z domu:) Godzina18:00 Jestem na przystanku,czekam na autobus Godzina18:15 Nareszcie przyjecham autobus,wsiadam i kasuje bilet,jadee.... Godzina18:30 wysiadam z autobusu Ide na pasy,przechodze i wchodze do centrum Godzina 18:31 Widze ten tłum :| robi mi sie goraca ,ktos mnue szturchnal łokciem:[ mam ochote stad uciec, czuje jak mi sie poca pachy aaaa tu jest chyba z 30'CRatunkuuu wchodze do h&m ogladam te szmatki... ehh nic nie ma potem bizuteria-tez nic ciekawego;/ Godzina 19:00 wchodze do reserved kichnelam(no tak prysznic przed wyjsciem,niezbyt madre) ide w kierunku bielizny....... Nagle...... czuje ze cos mnie kreci w zołądku.... coraz mocniej.... mocniej..... zaraz wyjdzie...... spinam zwieracze..... ale to nic nie daje.....aaaaaaaaaaaaa! zbliza..sie.... jest juz tuz tuz! Bummmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagle rozniosł sie głosny bąk moj zwieracz puscił! Nagle ludzie zaczeli szalec uciekac! Smrod był okropny..! Zamieszanie ludzie zaczewli krac ile wlezie! cos okropnego co tam sie dzuialo alarm glosny dzwiek ochroniarze zaczeli uciekac i wyprowadzac ludzi ............aaaaaaaaaaaaaa!!!! jakas baba mnie popchnela odworcialm sie i jej oddalam:) a co! jestem na zewnatrz,na dworzu czuje te siwerze powietrze jest fantastycznie czuje sie wolna:) ahhhhhhhhhhhhhhhh.....................:) wracam do domu a w mojej prawej rece 3 bluzki i 1 para spodni hihi i pomyslec ze w lewej kieszeni mam 100zł:) to był cudowny dzien:) super akcja Jaki z tego morał? MYjCIE SIE DZIEWCZYNY BO NIE ZNACIE DNIA A NI GODZINY:)

Gość Kaśśśśśśśśśka
nie rozumiem :O a co to wszytsko ma do tego powiedzonka :O

Gość Kaśśśśśśśśśka
autorka sama widac nie wie... bzdury pisze i tyle...

Gość Pikawka
FE! Złodziejka! Szkoda słów! I jeszcze opisałaś się z najgorszej strony- brudas, który się nie myje!

Gość Kaśśśśśśśśśka
no nie rozumiem nadal :) przecież wzięła prysznic :)

Gość Pikawka
to w takim razie ta historyjka jest zmyślona, zwyczajnie. Marny z ciebie pisarz, koronka.