Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawska Ania

Botoks

Polecane posty

Gość Ciekawska Ania

Ile kosztuje botoks?

Gość czy google są googlejsze
?

Gość Ciekawska Ania
To jest forum, tutaj mi się podoba kontakt z żywym rozmówcą, chociaż są wyjątki... :o

Gość czy google są googlejsze
:D:D:D

Gość Ciekawska Ania
dobrze, że śmieszne, już Cię lubię :D

Gość arana
ceny wachaja sie od 600 - 800 zł.

Gość Botoks 1
Poziome zmarszczki i kurze łapki - 800. Siedem dni minęło od momentu, gdy poszłam na pierwszy zabieg. I na razie nie jestem zadowolona. Nie chodzi o wygląd, bo to wiem, że chwila jeszcze i będzie ok. Ale chodzi o czucie. Pytałam, czy będę czuła jakieś usztywnienie. Powiedziano mi, że nie. Nie miałam wcale wyraźnych zmarszczek. Ot, mimiczne, mało widoczne. Chciałam się zabezpieczyć na przyszłość i to było moim celem. Ale dziś sądzę, że już więcej się na to nie zdecyduję. Uczucie obręczy na czole, jakbym miała jakiś gips położony i mimika zupełnie inna niż przed. Poczekam jeszcze trochę i może napiszę Wam więcej. Póki co sądzę, że to można stosować, jak już naprawdę nie ma innego wyjścia. Objawów ubocznych nie miałam oprócz małego siniaczka (jednego na 10 ukłuć igiełką). Bolesność jest niewielka, jak ukłucie komara. Oczywiście lęk u mnie był, bo nie wiedziałam, czego mam się spodziewać, ale nie bolało. Za to efekt... no cóż... Sądzę, że są lepsze metody. Zatem rekomendacje Ani Popek są dziś dla mnie mocno przesadzone.

Gość lalka wawa
a ja mam ochote wstrzknąć sobie botoks w górną warge chce troszke usta powiększyć czy ktos to robił czy to boli jak długo się utrzymuje efekt i oczywiście jaka cena,bedę wdzieczna za odpowiedzi

Gość Botoks 1
A to do powiększania ust botoks się stosuje a nie kwas hialuronowy? Hm... pierwsze słyszę, ale mogę się mylić :-)))

Gość Botoks 1
Ale jeśli o cenę pytasz, to najlepiej wgoogluj i zobaczysz jakie ceny mają różne gabinety.

Gość rak lubie botoks
hej

Gość lalka wawa
dokładnie to ten kwas hialurynowy sie wstrzykuje ja nigdy tego nie robilam takze dlatego sie pomyliłam:)

Gość Botoks 1
A! No właśnie. Wiesz, zorientuj się najpierw co pozwala powiększyć usta, bo pewnie byś nie chciała, żeby ktoś Ci wstrzyknął w usta coś, co się do tego nie nadaje ;-) A chyba można czasem trafić do kogoś, kto zrobi to, czego klient sobie życzy ;-) Z tego co wiem, to do partii twarzy poniżej oczu stosuje się kwas hialuronowy. Czasem nazywają to Restylan. Sprawdź w google. Ceny na pewno znajdziesz. A potem zadzwoń tam. Podczas wizyty w moim przypadku okazało się, że cena była niższa niż podana na stronie, więc może się i tak okazać.

Gość lalka wawa
w warszawie za górną warge tylko chcą 1300zł kosmos jakie ceny

Gość Botoks 1
Straszne. I to pewnie na jakiś czas tylko, więc powtarzać trzeba, tak? Myślę, że kiedy zacznie więcej osób z tego korzystać to i ceny będą niższe. Póki co są kosmiczne.