Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suzanka143

pytanko co docytologii

Polecane posty

Gość suzanka143

Za 4 dni bede miala robiona cytologie (juz 2 raz) i tak sie zastanawiam lekarz przepisal mi globulki sterovag(pomimo tego ze wszystko bylo ok)i nie wiem czy te globulki stosuje sie przed cytologia zeby tam wszystko "wyczyscic" czy On sie pomylil?bo przy wypisywaniu recepty byl troche zzajety i mogl sie pomylic??odpowiedzcie bo jesli sie pomylil to zmienie lekarza:)

sterovag to glubulki na stany zapalne pochwy...na nadzerkę....na pewno nie zapisalby gdyby wszytsko było ok. przed cytologię radziałabym Ci ich nie brac żeby wymaz z pochwy był czysty

Dziekuje Mia* On sie pomylil:/ bo w trakcie badania powiedzial ze wszystko jest naprawde ok.ja mialam w tamtym roku leczona nadżerkę wiec juz bralam te globulki i dlatego sie zaczelam zastanawiac czy sie nie pomylil no i wyglada na to ze niestety tak:/ ale dziekuje Ci bardzo za odpowiedź:)

ale sterovag to naprawde słaby lek :O na lekkie barzdo stany zapalne:O wiec wcale nie musi ci nic dolegac:O

Aha no tez mi sie tak wydaje ze nie mzoe byc silny bo chyba by mi sie cos dzialo:)ale dla upewnienia zapytam sie lekarza chociaz nawet gdyby sie pomylil to przeciez sie nie przyzna:)dzieki dziewczynki juz jestem spokojniejsza:)