Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwasna pomarancza nnnnnn

podrywaja mnie....

Polecane posty

dziewczyny...czy zdarza Wam sie ,ze na ulicy czy w autobusie itp zaczepiaja was faceci?chca sie np.umowic,albo zagaduja ?mi sie to ciagle zdarza mimo ze nie ubieram sie prowokujaco i nie mam tapety na twarzy....ciekawi mnie czy tez was podrywaja i jak wtedy reagujecie....dodam ze 18 lat skonczylam daaaawno!!!

Gość ghanaaaaafa
Widocznie masz, he he he, zachęcający wyraz twarzy.

Gość jkioiuiu
zalosny sposob na dowartosciowanie sie....myslisz ze jestes ladna??heh a do mnie az boja sie podchodzic bo wiedza ze to dla nich za wysokie progi..i ze nie maja zadnych szans u takiej laski jak ja...moga sobie jedyne co to popatrzec i podziwiac:)napewno zaden zalosny burak sie do mnie dokleja w mksie...albo nie zaczepia na ulicy....patrza na mnie jedynie z zachwytem...a potem marza o takiej jak ja...a ty??zalosna wiesniaro..jestes taka prosta i brzydka ze zaden gosc nie wacha sie do ciebie podejsc..i zaczepic...buraj czy nie burak..chetn ajestes zawsze.czujesz sie dowartosciowana czyms takim...heh pozdro..

Gość dddkkk
Laska, to się nazywa hipokryzja. Bo to jest bardzo proste. Jeśli postawa kobiety jest jednoznacznym komunikatem "trzymaj się z daleka, nie jestem zainteresowana", to tylko kamikadze, ewentulanie panowie niekwykwalifikowni pracujący na wysokościach rzucą z góry jakiś głupawy tekst. No więc jak nie chcesz, żeby cię podrywali, nie rzucaj spojrzeń, nie trzep rzęsami ani tyłkiem. Proste jak drut.

Gość kagallu
Bardzo słusznie napisała pani powyżej: nie masz się z czego tak cieszyć, ani czym chwalić. Cała twoja postawa to jedno zaproszenie dla byle burka w tramwaju. Sztuką naprawdę pięknej i atrakcyjnej kobiety jest trzymanie niewłaściwych facetów na dystans. Mogą sobie popatrzeć i pomarzyc, ale jak napisała ta pani, komunikat ma byc jasny: za wysokie progi, nie dla psa kiełbasa i trzymaj się z daleka.

widze ze same zazdrosne tu siedza ....po prostu chcialam zobaczyc czy tez tak macie...ale widze ze same zalosne i zakompleksione panny tu sa...na szczescie nie musze trzepac rzesami ani prowokowac soba...jestem soba ,jestem uwazana za osobe niedostepna i wartosciowa....mam faceta i jestem zadowolona ze swego wygladu,pracy i zycia....

Gość to po co
to sie "chwalisz"?? w sumie nie ma czym:x

po prostu spytalam czy tez tak macie ...ale juz nie musicie pisac ...same jestescie zakompleksione ...zegnam...

Gość maria-1951
kopa w dupe