Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bo tylko tego pragne

Smutno mi ...

Polecane posty

No to dołączam do Was... 3małam się dzielnie tylko przez 3 miesiące... i zaś łapię doła... z tego samego powodu... Pozdrawiam wszystkich!

myszka, no starania byłyby ok, gdyby nie to, że ostatnio znów tylko o tym myślę... a wiadomo jak działa psychika... daria123, czy mogłabyś mi podać jakiegoś linka odnośnie ziół ojca sroki... z jakiej strony to zamawiałaś? w necie znalazłam narazie tylko to że umarł miesiąc temu :-(

dziewczyny nie możecie tak obsesyjnie pragnąć dziecka:( ja wiem, że chcecie i ciężko o tym nie myśleć, ale przecież im bardziej się zamykacie w sobie i myslicie tylko o tych 2 kreskach tym gorzej to na Was działa:( jesli jesteście zdrowie, to jest po prostu jakas blokada psychiczna - minie jak tlyko przestanie to być dla Was jedynym celem:) powodzenia zyczę i duużo uśmiechu - Wasze przyszłe dzieciątka chcą mieć przecież szczęśliwe mamy:)

łatwo powiedzie c nie myslec.... kazda która chce miec dziecko i nic nie wychodzi cos sie dzieje ze sie obsesyjnie mysli.. ja nie byłam w takiej sytuacji ale rozumiem

myszka, tak sobie przeglądam inne topiki i stwierdzam że fajna z Ciebie babka ;-) dzień bez wazeliny to dzień stracony ;-) A feminatal też sobie qpię. Qrcze, dawno nie zazywałam tyle witamin co teraz :-) - folik, wiesiołek, wit. B6, zestaw witamin ENERGY, no i jeszcze dojdzie ten feminatal ;-) Oby mi to wyszło na dobre, a najlepiej na dziecko ;-)

myszka wiem, że to nie takie proste, ale trzeba troszkę wyluzować, bo mozna wpaść w wiekszy dołek psychiczny i się zamęczyć:( mało jest takich przypadków, że kobiety starałay się po kilka lat nawet, a keidy wreszcie sobie odpuściły, zniknęła blokada to nagle okazało się, że noszą pod sercem maleństwo?

nie zaszkodzi napewno ja przed ciążą tez brałam feminatal kwas foliowy i vit. b6 czasami cynk a facetowi witaminy z żenszeniem cynk ale nie przedawkuj z vit. a bo moze zaszkodzic malenstwu

myszka, wielkie dzięki za rady! Sery pleśniowe uwielbiam, ale czytałam gdzies ze własnie nie powinno się ich jeść. Niech no tylko sobie zajdę... Przed chwilką jedna panna z forum napisała więśc o cudownych dwóch kreskach i wlała we mnie troszkę nadziei... też brała tabsy anty, odstawiła jakiś czas temu i się jej udało...

ja tez brałam i odstawiłam dostałam @ i spróbowaliśmy i sie udałojestem w 10tyg ciąży a zobaczymy dokładnie jak wg usg a mam je 10 lutego i już nie moge

Słyszałam od kilq dziewczyn, że choć trudno im uwierzyć w to że ta mała czarna kropka to dziecko, to i tak płakały ze wzruszenia :-)

my już mała kropeczke widzieliśmy to był 3-4tydzien ciązy wiec teraz duże zmiany zaszłu u malenstwa owszem, taki widok to szok patrzysz i łyz sie krecą mój mąz wtedy oszalał o niczym innym nie mówił a teraz już jest ok bardzo dba dogadza wprawdzie nie ma go całymi dniami bo kieruje resteuracjami ale jak cos to na skinienie jedzie po co chce.. ale juz mi zachcianki przeszły

ale chyba dobrze znosisz ciąże? miałas jakies mdłości? aha, jesli mozesz napisz mi prosze jak to było u Ciebie z bólem piersi - 1.jak długo brałaś tabsy 2.czy zanim zaczęłaś je brać miałaś ból piersi przed @? 3. jesli tak, to czy taki ból miałaś po odstawieniu?

tabletki brałam ok2lat zanim brałam tabsy to bolały mnie piersi a jak odstawiłam to nie wiem bo zaraz próbowaliśmy i zaraz miałam bardzo drażliwe sutki że sie nie mogłam dotknąc a pózniej ból piersi i ciągle bolą

no to myszka, tylko pozazdrościć :-) Pytam o ten ból, bo odkąd odstawiłam tabsy ani razu mnie nie bolały i szczerze mówiąc nie wiem co jest grane. Tabsy brałam tylko przez rok, ale jeszcze mi się nie wyregulowało...

no ja brałam yasmine i dałabym wszystko żeby mnie już zaczęly bolec i żeby to był objaw ciąży ;-)

Gość megan02
Mam nadzieję, że kolejny test okaże się pozytywny. Ja też miałam z tym kilka problemów i po drugim razie wpadłam juz w przygnębienie. Na szczęście mój mąż okazał się bardziej "rozsądny" i wymagał ode mnie cierpliwości. Teraz jestem już w dziewiątym miesiącu ciąży i odliczam dni. Test, który zrobiłam dzień przed planowym terninem okresu okazał się negatywny! A już wtedy, mimo mojej niewiedzy byłam w ciąży. Nie poddawaj się!! Trzymam kciuki. Chyba, że coś się już zmieniło, to daj znać.

Gość megan02
Choć brzmi, to jak rada babcina, to z tymi witaminami, też nie przesadzajcie...

Gość megan02
Zyczę Wam bardzo POWODZENIA. Wiem co czujecie. Ale ufam, że będzie dobrze!!!!!!!