Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madam butterfly

dlugodystansowiec

Polecane posty

Gość madam butterfly

Mój facet jest długodystansowcem... Dojście do orgazmu trwa niego ok godziny. do tego ma ogromne potrzeby... 3 razy dziennie to standard. Ja nie am ani sily ani takiej kondycji zeby wytrzymac 3 godziny ostrego seksu. Uwielbiam sie z nim kochac ale przy drugim razie zazwyczaj już jestem totalnie wykończona, a 3 raz to juz dla mnie męczarnia. Ma ktos jakies pomysly jak sobie z tym poradzic? Moze cwiczenie czyni mistrza? a moze nigdy mu nie dorównam?

Gość Wiesz gdzie
włóż sobie żyletke :)

Gość zrob mu dobrze
reka albo niech sam sobie robi przy Tobie i da Ci spokoj :)

Gość madam butterfly
no robie mu dobrze.. ale np po 40 minutach usta mam spuchniete jak pamela anderson :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość to albo robisz
zle albo nie wiem :P Ja mialem tak samo kiedys - wydaje mi sie, ze to ona nie potrafila, a moze tez mam tak jak Twoj chlopak. :(

Gość fachowy podręcznik
Musisz załatwić sobie kaskaderkę (czy dublerkę jak kto woli). Zastąpi Ciebie jak już nie dajesz rady. Problem w tym, że to kosztuje, ale to zależy jaką spiszecie umowę - najlepiej na umowę zlecenie, albo się dogadasz i płacić będziecie w formie darowizny, to sobie odpieszesz od podatku. Alternatywą jest sexy doll, jest to jednorazowy wydatek + koszty eksploatacji (woda, powietrze, lubrykant). Całkowity koszt posiadania nieporównywanlnie niższy od żywej kaskaderki, no i świetny stosunek jakości do ceny.

Gość popros 5 koleżanek żeby ci pom
poproś 5 kolezanek żeby ci pomogły (niech sie zmieniają co godzine), jak nie pomoże to poproś 50, a potem 500 i zajezdzijcie dupczyngla!!!!!!!!!!!

Gość to masz fajnie
to w jakim burdelu pracujesz??? , jakiś chyba ekskluzywny bo jak tylko 3h/dobę pracujesz i to tylko z alfonsem to masz luzik. Nie narzekaj bo inne panienki mają gorzej...