Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasek1188

I co ja mam teraz sama zrobic Doradz cos

Polecane posty

Gość smutasek1188

W maju poznalam fajnego chlopaka, pierwszy raz nie dostalam go tak jak innych...musialam czekac, byc cierpliwa...doczekalam sie....niestety bw wakacje wyjechal do pracy do anglii i tym razem mnie nie zawiodl. Jak tylko wszytsko sobie ulozyl godzinami wieczorem przez 4 miesiace ze soba rozmawialismy, pisalismy ciagle smsy chociaz go nie bylo ja wiedzilam ze wszytsko przetrwam i dam sobie rade bo mam go. Przyjechal do Polski nie wiem jak to sie stalo ze poprostu zachowywalismy sie tak jak bymsmy byli ze soba oczywiscie nie mowie o sexie....ja wiem ze on przeszedl ciezki zwiazek z dziewczyna...bylam tego swiadoma..tego ze on sie boi teraz angazowac...wyjechal znowu i cos sie stalo :( tak jak by uciekl przed moim uczuciem...napisalam mu zeby sie zastanowil nad tym wszytskim i napisal ze narazie nie jest gotowy byc z kim kolwiek ze za wczesnie sie angazowac jest...najchetniej by sie wogole nie odzywal do mnie tzn chodzi o tel. na gg rozmawiamy ale nie tak bajecznie jak przedtem :( nie wiem co to jest ale mam w sobie tyle sily ze jestem w stanie czekac i walczyc o jego uczucie....tylko nie wiem czy jest sens :( troche to mnie boli :(

Gość to przykre
:(