Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość derrick

spotkania z dziewczynami z neta

Polecane posty

Gość derrick

witajcie. piszemy tu o spotkaniach z dziewczynami poznanymi na czacie czy innych stronkach internetowych. ja osbiscie raz sie spotkalem i to byla lipa totalna :-) wiecej chyba sie nie zdecyduje. ale ciekaw jestem waszych przygod

Gość w jakim sensie lipa
???

Gość czemu to byla lipa
napisala ze jest supermodelka a miala krzywe zeby czy co?

Gość Kropka i kreska
Ja sie spotkałem z dziewczyna z fotki i jestesmy razem juz 11 miesiecy :) Na poczatku bylo nudno ale teraz jest wspaniale:)

Gość buahahahhaha
Pewnie była brzydka, a oczekiwałaś ładnej dziewuszki:)

Gość friKKa
Ja pierwsze 3 spoktania zaliczam do klap. Na fotkach wszystkie piękne i zgrabne, a w realu grube bebzy w różowych swetrach (powaga). Ale na 4 spotkaniu poznalem super laseczke i jestesmy juz 4 lata :). Ogolnie lubie sie spotykać z pannami z neta. Najwazniejsze, to najpierw wymienic sie fotkami.. i traktowac takie spotkanie na luzie a nie powaznie. Raczej nalezy oczekiwac najgorszego. Wtedy mozna sie tylko mile rozczarowac :)

Gość derrick
nie o to chodzi ze byla brzydka chociaz sie spotkalem w ciemno tylko caly czas opowiadala mi o swoich bylych chlopakach jak ja wozili motorem. masakra myslalem ze ze smiechu nie wyrobie

derrick widocznie miala dziewczyna poczucie humoru. to przeciez dobrze o niej swiadczy. a skoro nie byla brzydka to byla ladna. jak mogles pozwolic jej odejsc?

Gość sammottnny
tak byla ladna, przynajmniej mi sie podobala ale kompletnie zakrecona i to wcale nie pozytywnie. trudno to teraz tak opisac ale zcuje sie przy rozmowie czy ktos ci odpowiada czy nie

Gość sammottnny
yy. jesli dobrze pamietam to miala 17 lat

Gość sammottnny
21 juz stuknelo

Gość jupiter1
samotny chcialo ci sie tracic czas na takiej dziewczynce bo to dziewczynka jeszcze

Gość fan fajnych
SPOTKALEM SIE Z 10 BABKAMI Z NETA, 8 miało nadwage, 1 otyłość, tylko jedna była ok

Gość sammottnny
no wlasnie. teraz nie zadaje sie z takimi przed 18-nastka

Gość derrick
a moze dziewczyny sie wypowiedza o sowich przygodach z netowymi zanjomosciami.. chociaz boje sie ze zostaniemy ladnie pojechani

Gość mówił że jest podobny
do Brada Pitta a przypominał Jasia Fasolę :O

Gość mysle ze to jest tak ze
ja sie spotkałam z 3 :) z jednym miałą byc przyjazn ale okazłą sie kłamca drugi chciał seksu ale charakterologicznie - klapa...choc przystojny z trzecim jestem jdopiero 2 miesiace ale planujemy juz przyszłosc razem :)

dodam ze ja mam 18 lat: pierwszy - 20 drugi - 23 trezci - 25 :) im starszy tym lepszy..hehe ;) :P

Gość aga26...
raz spotkalam sie z takim: wygladal jak raczek nieboraczek a juz na wstepie probowal sie dobierac. poza tym mial nieumyte zeby i miedzy zebami jakis kawalek jedzenia....fuuuj. po jakiej pol godzinie poszlam do lazienki i zadzwonilam do siostry proszac ja by zadzwonila za jakies 5-10 minut i niby"kazala szybko wracac do domu bo cos sie tam stalo". tak zrobila, a ja "oh eh jak mi przykro" i w podskokach do domu wracalam. nigdy wiecej takich randek meza w realu poznalam:))

Gość derrick
hehe.. ladnie ladnie. mozna sie posmiac nie ma co. prosze dalej

Gość aga26...
:))

hmmm..nie ma nic do smiechu :p ogolnie fajni byli..tlyko ze no ten tego..cos jednak nie tak ;) zreszta nikt na ziemi nie ejst normalny :P

Gość alkohoI
a poznane przeze mnie kobiety były grube, oczywiscie kazda pisała, że wygląda ok kanony piekna sie chyba zmieniaja

Gość cyberchlopak
macie za swoje ja bym sie nie spotkal bez pokazania fotki oczywiscie skreslam grubasy i paskudy