Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

isztarek

Jaki najlepszy wózek dla dziecka/ opinie

Polecane posty

Zamiesciłam wczesniej topik ze zdjęciem mojego wózka, spoykałam sie z wieloma negatywnymi opiniami, więc czekam na Wasze propozycje. Napiszcie marki wózków jakie macie i ich negatywy oraz pozywtywy. Czekam na wpisy

Gość daj se juz spokoj
:O chyba na to za pozno bo wozek zamowiony :O a topikow o wozkach jest na tym forum multum :O wiec badz tak mila i poszyukaj ich :O🖐️

nie dam se juz spokoju. Interesuje mnie opinia doświadczonych mam, a zawsze można kupic nastepny wózek:)

Gość daj se juz spokoj
no tak w koncu forsy masz jak lodu:P to poszukaj se opinii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie powiedziałm, że mam forsy jak lodu, więc bądz tak miła i nien siej kłamliwych opinii. Ten kupiny zawsze mozna sprzedac, a jak nie masz nic do powiedzienia na interesujący mnie temat to do widzenia

Gość daj se juz spokoj
Ale TY głupia jesteś. Szkoda, mi ciebie wiesniaro. mam nadzieje ze wozek Ci sie rozwlai razem z dzieckiem wsrodku

Gość daj se juz spokoj
jak juz napisalam wypowiedzi na interesujacy cie temat jest tu od groma wiec jesli nie masz nic do roboty to sobie poszukaj :)

Gość daj se juz spokoj
podszywaczu nie wyszlo ci :) zle dzieciom to ja nie zycze

Gość koobi
Isztarek -- nie przejmuj się--niektórzy przyszli tu leczyc kompleksy.Nie reaguj. Jaki wózek chcialas sobie kupic/kupiłas? Wiesz, wszystko zalezy od Twoich oczekiwań, mozliwosci finansowych itd. Od tego, czy wolisz duzy, konkretny wózek kosztem wagi czy lzejszy, łatwy do noszenia i składania i mniejszy -- kosztem kasy często.

Gość koobi
Skompleksiały podszywacz :-0 Fuj.

Gość daj se juz spokoj
to nie byla moja wypowiedz :O

Gość najlepsze sa wozki a
bynajmniej mi sie podobaja z duzymi kolkami a przednie kolka zeby sie skrecaly , wez co chwila ten wozek podnos do skretu a dziecko rosnie a poza tym wygoda.. :) ,a te troj kolowe to juz kompletne glupstwo nie dosc ze brzydkie , niestabilne to jeszcze malo miejsca, a co do kogos kto napisal zeby poszukac takiego topiku a nie zawracac glowe to: jak sie dolaczysz do kogos to maja cie gdzies a wiec lepiej swoj temat zalozyc :) pozdrawiam

Gość koobi
Radzę słuchac opinii osób, które MAJĄ trzykolowce, a nie ZASŁYSZAŁY opinii o nich. Ja pytalam znajomych, którzy maja trójki i nikt nie był niezadowolony. NA podjazdy mozna wózek wciagnąc na tylnych kólkach, co robia ludzie i przyu czterokołowych ,jak widzialam.Więc ten problem mozna rozwiązac. Teraz prawie wszędzie są podjazdy dla niepełnosprawnych, więc ostatecznie mozna z nich skorzystac. Widzialam te, o które pytalas. Chicco nie znam, natomiast zapp jest dobry dla większego dziecka---na 2 spacerówkę--jest leciutki, sklada się na maly pakuneczek, jednak ma chyba siedzenia kubelkowe, co nie jest zbyt wygodne dla malucha. Jesli juz Quinny--to speedi albo freestyle---są trochę większe.

Gość evvaaa
mnie sie podobaja wózki quinny. Sama kupiłam 3 funkcyjny chicco, bo na cały komplet quinn buzz trzeba było czekac. Quinny speedy był troche jak da mnie za duży. A ten chicco no cóż, to wózek dość porządny, bardzo lekki ale typowo miejski. Prosty w "obsłudze" i mieści sie bz problemu w bagażnk. Gondola ma atest do przewożenia dziecka w samochodzie, bo na dalsze podróże fotalik jest mało wygodny zwłaszcza dla dziecka, które jeszcze nie siedzi. Pozdrawiam

jak dla mnie buzz to porazka bym go kupila tylko na wyjazdy typu zakupy itd to kubelkowe siedzenie na dluzsza mete porazka.I to male kolko juz nie wspomne o koszu na zakupy.Jedyny plus to ze maly po zlozeniu

myśllę o buzz\'ie jako wózku do samochodu. Bardzo duzo czasu spedzamy w aucie, a wózek mały lekki i fotelik mozna zamocować. Na zakupy idealny, dzicko usnie i nie trezba budzic i wkładac do gondolki, tylko rach ciach ciach i jest przymocowany do wózka. Zdaje sobie sprawde, ze bedzie zadko wykorzystywany, ale chyba przydatny, taki poreczny

Gość erekcja888
kobito nie masz co robic z kasa.Ile tych wozkow ci potrzeba.Dla siebie tez kup i zaprzegnij chlopa i heja w droge.Wozek ma byc dla dziecka a nie dla twojego szpanu.

a gdzie wyczytałas, ze nie mam co robic z kasa? Nie napsialam tez ze wózek jest dal szpanu

Gość erekcja888
ogladalam ten twoj wozek kosztuje okolo 2700 ten drugi chyba 500 cos.A TY myslisz o jeszcze jednym.