Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość minia kinia

portale dla SAMOTNYCH i co????

Polecane posty

Gość barkuszzka
To spróbuj w takim razie zarejestrowac się na portalu dla singli mydwoje.pl A może rzeczywiscie uda się poznać tą właściwą kobietę No nie można się tak pogrążać.

Gość kgvkhf
NIE WARTO! POZNA CIE,PRZELECI ,ZOSTAWI i następna! Te portale to dla sexoholi! Jak jesteś normalna(y) - DAJ SE SPOKÓJ!

Gość gość
Jeżeli szukacie dobrego portalu dla samotnych to osobiście polecam wam szparka.pl

Gość gość
polecam zapisani sobie

Gość gość
Poszukiwanie drugiej polowki lub do pary czy partnera to moze sie powiesc na kazdym portalu , lub nie powiesc nawet na wybitnych oklepanych slawnych portalach . Ja troche uwazam albo calkiem uwazam ze moze to tak jest jak ze stawami , na ktorych rybak zazuca wedke i lowi ryby i tu jest niewiadoma ? jaka ryba wezmie i czy wogule wezmie . Dlatego niektorzy lubia jezdzic po portalach i lowic sobie kobiety , napewno niejednemu wziela gruba sztuka na wedke i nio zlowil spowodu jej flustracji lub samotnosci czy nagromadzonego popedu plciowego mowie gruba sztuka mam tu na mysli panie jakies bogate wlascicielki lub bankierki bogate itp . Portale dla samotnych i co ???? ano wlasnie moze oto chodzi ze wiekszosc uzytkownikow jest rozna na portalach dla samotnych i nie wszystkim chodzi o znalezienie sobie tez takiego samotnego partnera do bycia razem . Ale okazuje sie czesto tak ze ci na portalach dla samotnych maja inne intencje jak ci naprawde samotni ktorzy poszukuja swojej polowy , i tu jest caly mankament ze sa dalej samotni i rozczarowani . I tu zakoncze portale dla samotnych i co ????

Gość gość
Jestem przerażona troszke tym jakie jest postrzeganie samotnych osób. Wiadomo że samotnym jest troche trudniej zyć, ale w sumie jak już naprawdę mamy tego dosyć można poszukać kogoś na portalu dla singli.

Gość martt55
Jak myślicie gdzie w internecie można szukać swojej dobrej randki ? Ostatnimi czasy szukałam ciekawych rozwiązań i wpadłam na https://www.samotneserca.pl/single/h ! Po rejestracji poznałam niesamowite osoby, ten portal jest rewelacyjny !

Gość Osk

Czujesz się samotny? Wejdź na podany link i odkryj szybko swoją druga połówkę zobaczto.ml/175163 

Gość Zobaczto

Jeśli jesteś samotny/a polecam zajrzeć Ci na https://www.zobaczto.ml/190954 . Łatwo idzie nawiazać kontakty,sama poznałam tam swojego narzeczonego :classic_love:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować