Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mark of Chaos

Uniwersalne wymagania kobiet i mężczyzn

Polecane posty

Gość Mark of Chaos

Kobiety chcą: - wyższego od siebie najlepiej o minimum 10 cm - wykształcenie minimum takie same, niższe od kobiety nie wchodzi w gre - pensja wyższa niż kobiety, broń boże niższa - nie może być nieśmiały, ja moge Facet chce: - tylko żeby mu się podobała I ktoś mi powie, że kobiety nie mają roszczeniowej postawy....

Gość illllllla
heh, co do pensji sie nie zgodzę :P nie przeszkadzałoby mi jakbym to ja wiecej zarabiała (a nawet lepiej bym sie z tym czuła) - ale tu można dopisać puntk do wymagań facetów - oni raczej rzadko kiedy lubią, kiedy kobitea wiecej zarabia. co do reszty - bzdury.

Gość Sedzia Dreed
Nie bzdury tylko prawda, jakoś nie widze na mieście par , gdzie kobieta jest wyższa, facet ma zawodowe wykształcenie kobieta wyższa, facet niemowa ludzie go peszą a kobieta dusza towarzystwa..... Wyjatki tylko potwierdzają regułe...

Gość grejfrutowa
Do sedzia Dreed - A skąd wiesz, jakie wykształcenie ma para, którą widzisz na ulicy??? :> Zakładam, że nie znasz wszystkich par w swoim mieście.

Gość Sedzia Dreed
Wystarczy że spytam, najczęściej mają równe, potem opcja że facet ma wyższe , a na końcu, że on ma niższe( prawie niespotykane)

Gość Preciosa
Mój ma średnie bez matury a ja wyższe. I nie przeszkadza mi to, ważne,że jest pracowity i zaradny:)

Gość grejfrutowa
Próbujesz mi powiedzieć, że podchodzisz do nieznajomych ludzi na ulicy i pytasz ich o wykształcenie??? :D A oni Ci bez mrugnięcia okiem odpowiadają?! :D Tiaa. :classic_cool:

Gość grejfrutowa
Sedzia Dreed - no chyba, że ankietę robiłeś i stąd masz te wyniki, które przytaczasz. :classic_cool:

Dodam, że zarabia więcej ode mnie. Z jednym się zgodzę: facet powinien być wyższy od kobiety.

Gość Michał_moralizator
Nie jest tak , że burzycie się jak facet nie chce grubszej dziewczyny ? A jak nazwiecie dyskryminacje ze względu na wzrost ?

Gość do precioza
a ile on ma lat?

Gość illllllla
eeeeeeeetam, ja znam wiele par gdzie facet jest tego samego wzrostu co kobieta :P co do wykształcenia - nie ma znaczenia, o ile mężczyzna odpowiada mi poziomem intelektualnym. naprawdę bujdy na resorach i czyste stereotypy to są, nic więcej.

Zgadzam się, ważniejszy od wykształcenia jest poziom intelektualny- a on nie zawsze idzie w parze z wykształceniem...

Gość abczyx
A może jedynym wymaganiem jest żeby traktował/traktowała mnie tak żeby każdy dzień był jak w niebie....

Gość Sedzia Dreed
Już zadna o wzroscie i wadze się nie wypowie ??? Czyli rozumiem ze popieracie facetow co nie chca kobiet z nadwaga ?

Gość SuperGogeta
przewaznie ta lista roszczen jest duzo dluzsza :P:P:P:D:D

Gość ależ ta dyskryminacja
już jest! Każdy dyskryminuje, jeden ze względu na dużą wagę, inny ze względu na brak urody. Facet i kobieta. To normalne, ludzie mają prawo do wymagań:)

Mark of Chaos ---> to, co piszesz to są slogany, jest bardzo wiele par,które nie są dobrane według twojego schematu, tylko tego nie widać na pierwszy rzut oka - ludzie są różni, i dobierają sie czasmi według takich \"kryteriów\", o których tobie się pewnie ani nie śniło, bo masz tendencje do uogólniania - są gusty i guściki ...