Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiekbest

Grypa żołądkowa a tabletki

Polecane posty

Gość Asiekbest

Dziewczyny mam pytanko,może któreś z was też to się tyczyło. Otóż kochałam się 1 stycznia, wtedy zażywałam drugą tabletkę z opakowania,oczywiście chłopak skończył we mnie. Natomiast w czwartek dostałam grypy żołądkowej i musiałam zażywać nifuroksazyd w sumie zażyłam około 10 tabletek. Potem tzn do 14 stycznia kochaliśmy się jeszcze 3 razy ale juz nie kończył we mnie. W związku z tym mam pewne obawy co do tego czy bedę miała krwawienie. Dodam że żadnej tabletki nie zwymiotowałam ani nie miała w ciągu 4 godzin od zażycia biegunki. Co o tym sądzicie bo ja już zaczynam się denerwować a okres mam mieć dopiero w środę.

Gość mialam podobnie tyle
ze dopiero po 2 dniach od konca zarzyania antybiotykow kochalam sie z chlopakiem dopiero wtedy mi przyszlo do glowy ze przez ostatnie 4 dni tylko wymiotowalam i kal oddawalam :) wiec cierpliwie czekalam na okres no i byl zjawil sie noromalnie jedenak to 100% prawda ze w ciaze tak szybko sie nie zachodzi nawet jesli skutecznosc tabsow gwaltownie spadniee a ile czasu juz berzesz tabsy